Aguirre: Vyřazení by bylo pohromou

02.10.2008, 13:32
Aktuality
Skupina D letošního ročníku Ligy mistrů měla být hodně vyrovnaná, místo toho to zatím vypadá na jasnou záležitost dvou klubů. Plný počet bodů zatím má Liverpool a také madridské Atletiko, jehož trenér Javier Aguirre by případné vyřazení neváhal označit za pohromu...

Olympique Marseille včera přijel do hlavního města Španělska se zajímavou taktikou a v úvodu zápasu příliš nebránil. Toho již ve čtvrté minutě využil Agüero, po vyrovnání z hlavy Nianga pak ve 22. minutě vrátil domácím vedení Raúl García. Vedle toho mělo Atletiko v úvodu řadu dalších šancí.

"Odehráli jsme dobrý první poločas a dali dvě branky, ačkoliv jich mohlo být více. Mohli jsme rozhodnout zápas, ale soupeř začal bojovat a hrát dobře. Ve druhé půli nám nenechávali moc prostoru. Každopádně jsme vyhráli, ze dvou zápasů máme šest bodů a s tím jsem velice spokojen," řekl po zápase Aguirre.

Atletiko společně s Liverpoolem vévodí pořadí skupiny D, nyní se situace lehce zdramatizuje, protože tyto dva celky v následujících dvou duelech nastoupí proti sobě. Marseille a PSV Eindhoven tak budou mít šanci vrátit se do hry o postup.

"Pohromou by bylo, pokud by se mi poté nepodařilo do pěti minut odejít a dát si pivo," zavtipkoval Aguirre v odpovědi na otázku, zda by pro něho bylo vyřazení za současné situace pohromou. "Ale ano, byla by to pohroma. Ale tímto vítězstvím jsme udělali velký krok k postupu mezi nejlepších šestnáct," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Atletico hlavně včera jak říkal Míra Bosák o synovi Kuna....myslim, že to bude čutálista jak má být , i když geny nejsou všechno....no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

co znamená to Kun?? viděl jsem to u něho na dresu a nevím co to je..

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je jeho přezdívka ze školy, kdy mu jí dali jeho spolužáci podle pohádkové postavy.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Atletico,vubec bych se nezlobil,kdyby vyhrali celou LM

Reagovat
Tomik111

Zatim byl výkon jeho soupeřů v LM nulovej. Chci je vidět proti liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Atletico !!! Mají dost dobře poskládanej tým a nepřeju si nic jinýho než aby v LM došli co nejdál a v Primera division bojovali do poslední chvíle o titul

Reagovat
smazaný uživatel

hm...molo by super kebyze postupi atletico a marseille...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele