Aguirre: Všichni se zbláznili

10.12.2007, 10:19
Aktuality
Na nedělní zápas Atletika Madrid s Getafe nebudou fanoušci vzpomínat pro krásné góly, ale především kvůli čtyřem červeným kartám. Alespoň ti domácí mohli být šťastnější, Atletiko svého rivala jedinou brankou porazilo.

Ve dvacáté minutě rozhodl zápas jedinou brankou Diego Forlán. Zápas se dlouho výrazně neodlišoval od jiných, dokud se nepřehoupnul do své poslední třetiny. V ní totiž byli vyloučení hned čtyři hráči.

"Byl to napínavý zápas, ale chyběly mu góly," hodnotil domácí kouč Javier Aguirre. Mnohem víc, než branek, viděli diváci červených karet. Z domácího týmu zamířili předčasně pod sprchy Aguero s Reyesem, hosté dohrávali bez Lichta a Abbondanzieriho, jehož musel v brance zastoupit De la Red.

"Zápas byl velmi zajímavý, stalo se toho opravdu hodně. Najednou se všichni zbláznili, začali diskutovat," nechápal Aguirre. "Bylo tu hodně násilí, vzteku. Zapomněli jsme na to, co je nejdůležitější – hrát dobrý fotbal."

Vypjaté atmosféře přispěl fakt, že se hrálo madridské derby. Domácí si také po utkání porážky lokálního konkurenta náležitě cenili. "Kabina je šťastná, protože víme, že jsme porazili velkého rivala," uzavřel Aguirre.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm,zajimave aby oba tymy na konci zapasu dohravaly v deviti...hold,Španělsko,to je země horkych hlav :))

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale zajímalo by mě, jestli to bylo takový maso nebo byly červený za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedna nebyla za kecy, Aguero se vyfauloval dvakrat prakticky sam, kdyz prihral pad a pak zase zahral rukou. Reyes dal takovou kosu jako v Mui Thai. Licht dal dvě kosy a šel pod sprchy. A Abbondanzieri dostal žlutou za atak soupeře a další, když hrál rukou mimo šestnáctku. Jo a chytal Cosmin Contra za Getafe ne De La Red. Pro toho to byl návrat do sestavy(do branky).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky. Když jsem to viděl na livescore, tak jsem myslel, že je to zápas z jižní ameriky, kde se to takhle červená skoro pokaždý. Ale celý tohle kolo bylo ve španělsku nějak rudý.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Jsem vsadil na Atletico, ale zapas mě zklamal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele