Aguirre nebyl zcela spokojený, ztratil útočníka Forlána

17.09.2008, 12:53
Aktuality
Atlético Madrid vstoupilo do Ligy mistrů jasnou výhrou na hřišti PSV Eindhoven. Trenér španělského klubu Javier Aguirre ale nemohl být po zápase zcela spokojený, ztratil totiž Diega Forlána, který se v prvním poločase zranil.

Režii zápasu vzal do svých rukou mladý Argentinec Agüero, který zajistil dvěma brankami Atlétiku náskok. Třetí branku pak přidal Maniche.

"Úplně spokojený ale být nemůžu, starosti mi dělá zranění Diega Forlána," krotil euforii Aguirre. Uruguayský útočník odstoupil ze zápasu po necelé půlhodině kvůli svalovému zranění na noze, přesnější diagnóza by měla být známa během dneška.

"Už z reprezentačního srazu se vrátil zatuhlý a teď se zranil. Musíme vyčkat a uvidíme," pokračoval trenér madridského klubu. "Ale musíme být optimisty, tohle je noc, kterou si je třeba užít. Jsem spokojený s tím, co jsme předvedli."

Tříbranková prohra zchladila eindhovenské publiku. Domácí sice favority nebyli, v bodový zisk ale doufali. "Prohra 0:3 se kouše těžko, ale raději prohraji takhle, než 0:1," prohlásil po zápase domácí kouč Huub Stevens.

"Z tohoto zápasu se musíme poučit. Atlético hrálo hezký fotbal, ale především čekalo na naše chyby, které bohužel přišly," pokračoval Stevens. "Tohle zklamání musíme hodit za hlavu a soustředit se na další zápas, ale víme, že to bude těžké."

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com, sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético hrálo skvělee... škoda forlána no, byl hodně vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Aquirre je velký poklad a příslib pro budoucnost pro Atletiko, ale nemyslím si, že ho dlouho udrží...Maximálně 1-2 roky potom odejde do většího klubu...

Reagovat
One-Real

Aquirre jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

třeba v tom má jasno

Reagovat
sosna

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele