Aguirre je správná volba, má jasno Simao

07.03.2013, 17:45
Aktuality
Javier Aguirre pozvedl Espanyol z poslední příčky Primera División a už také s barcelonským klubem dokázal vybudovat devítibodový náskok na sestupové příčky. Záložník Simao Sabrosa věří, že Aguirre povede Espanyol i v příští sezoně.

"Aguirre je ten pravý, kdo by měl dostat šanci pracovat od samého začátku sezony," má jasno Sabrosa.

Zkušený Portugalec mexického trenéra dobře zná, působil pod ním také v Atlétiku Madrid. "Byly to dvě nádherné sezony. V Espanyolu stačilo Aguirremu několik měsíců na to, aby ukázal svoje kvality. Odvádí výbornou práci, pozvedl nás na vyšší úroveň," pokračuje Sabrosa.

Aguirre Espanyol převzal na konci listopadu, smlouvu podepsal do června. "Naše situace se výrazně zlepšila, pořád ale nesmíme nic vypustit. Zajímá nás vždy pouze příští zápas, jinak bychom mohli všechno pokazit," dodal Simao Sabrosa.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip12

dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Marcelo vyvázl s pokutou

Brazilec Marcelo se podle očekávání vězení bát nemusí. Čtyřiadvacetiletý obránce Realu Madrid dostal za jízdu bez řidičského průkazu pouze pokutu ve výši šesti tisíc eur.

Reagovat
Neuro

Reagovat
OVi.77

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Radikal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele