AGUIRRE: BYL TO POHŘEB

21.05.2007, 17:38
Aktuality
Neuvěřitelný výsledek se včera zrodil na stadionu Vicenteho Calderona. Věrní fanoušci Atletika Madrid sledovali místo vyrovnaného zápasu marný boj svých miláčků proti Barceloně, která si do Katalánska odvezla tři body za tenisovou výhru 6:0...

Pro Atletiko byl konečný výsledek hodně krutý. Úvodní poločas byl dlouho vyrovnaný a zápas zlomil až jeho závěr, v němž celek z hlavního města inkasoval tři branky. Po změně stran už Barca dominovala, přidala další branky a řádně si zvedla sebevědomí před zvýbajícími zápasy.

"Do konce soutěže chybí tři zápasy a Real nyní bude jako vedoucí tým pod tlakem. Jsem přesvědčen o tom, že zbývající utkání vyhrajeme a budeme muset čekat na výsledky našich soupeřů. Dnes to bylo přesvědčivé vítězství. V úvodu to bylo vyrovnané, po první brance to už ale byl zcela jiný zápas," hodnotí Frank Rijkaard vystoupení svého týmu.

Atletiko si porážkou řádně zkmplikovalo situaci v boji o účast v Poháru UEFA. Stále sice zůstává na šestém místě, Villarreal ale už je zpět pouze o bod a stejný je rozdíl i mezi "Žlutou ponorkou" a osmým Getafe.

"Je to neštěstí, do konce však stále chybí tři zápasy a pokud vyhrajeme dva, měli bychom hrát v Evropě. Za vyrovnaného stavu a po první brance jsem stále věřil, že máme šanci, posledních pět minut prvního poločasu to ale byl pohřeb. Dali další dvě branky a my jsme byli mimo," řekl kouč Atletika Javier Aguirre.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

to teda byl kurva pohřeb... nevadi uefu dame...

Reagovat
HOST*Rambo

Barce nezbude na přestupy za tenhle zápas muselo vysolit Atleticu slušný prachy

Reagovat
HOST*

Příště se podívej na zápas a ne jen na výsledek. Blbá baletko.

Reagovat
HOST*empty

tak kdyz atletico vedelo, ze to je prodany tak se moc na tom hristi nesnazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ukázala jak se hraje fotbal a "trapný" Atletico nevědělo která bije, celou sezonu hrajou jak ponocný, drží je jen Torres a i na něj už je to asi moc, takže podplacení Maximální trapný odezvy fanoušků Realu (oni s Atletikem zahrajou hovno, asi s nejtrapnějším mužstvem sezony, který mělo a má poharový cíle)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

haha, ty jsi dobře v pasti, takový ubožák jako ty tu dlouho nebyl .. navíc, vůbec asi nesleduješ zápasy Atlética jinak by jsi nemohl říct, že je drží jenom Fernando .. a napiš mi proč Barcelona doma s Atleti nevyhrála? předem díky lamko..

Reagovat
smazaný uživatel

Každej den není posvícení, i s trapným Atletikem se to může posrat, výsledek 6:0 všechno napravuje. Zápasy Atletika nesleduju, to bych musel Nic proti, fandi si komu chceš, ale názory, že Madridáři ukazujou dobrej fotbal si strč do řiti, a to radši nebudu komentovat kolikrát mi dojebali tiket. Proto je nemusim

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

názor, že Atlético hraje dobrý fotbal jsem nevyslovil.. každopádně na jejich domácí zápasy není radno sázet

Reagovat
smazaný uživatel

A to se dozvim až teď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele