Aguero: Nejdůležitější je tým

27.09.2007, 15:15
Aktuality
Maximálně spokojen se startem do nové sezony může být Sergio Aguero. Jeho Atletiko Madrid konečně začalo vyhrávat a v tabulce Primera Division se posunulo již na pátou příčku. Daří se i argentinskému útočníkovi, který ve včerejším utkání v Bilbau dal svou již čtvrtou branku...

"Z toho zápasu mám dobrý pocit. Trefil jsem se zde před rokem a nyní jsem dal další branku. Dobře jsme bránili a dařily se nám rychlé protiútoky," pochvaluje si týmový výkon nejlepší hráč a střelec nedávného světového šampionátu fotbalistů do dvaceti let.

Atletiku skvěle funguje jihoamerická spolupráce v útoku a tandem Aguero, Forlan dává jednu branku za druhou. Argentinský útočník svého uruguayského kolegu trochu překvapivě zastiňuje.

"Sezona začala skvěle a snad to tak půjde i nadále. Cítím se jako jeden člen kádru, právě tým je to nejdůležitější. Fyzicky jsem na tom dobře, přijel jsem připraven již z mistrovství světa v Kanadě," říká Aguero.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*mysman

u argentinskejch talentu se mluvi jen o messim a myslim ze nepravem se zapomina na aguera,podle me kdyz chyti formu je schopnej prehrat i messiho.Kazdopadne ma argentinskej fotbal dva extremne nebezpecny hrace za par let...

A to se este velkokluby perou o Bonegu.

Reagovat
HOST*

kdo je to Bonega??? a na jakym hraje postu??

Reagovat
HOST*ggmu

pokial sa nemylim hra za boku a je to stedný záložník a hral aj na ms 20 ročných a proti česku čiže vám hrál brutálne keď si videl ten zápas a nevšimol si si ho tak si slepý

Reagovat
smazaný uživatel

boreček jak sviň

Reagovat
HOST*

Je to Týpek

Reagovat
M11

kapr

Reagovat
HOST*AxlY

ved ja to hovorim ARGENTINA MISTR SVETA 2010 , 2014

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele