Agent: Yerri Mina je v hledáčcích více klubů

13.12.2017, 13:59
Aktuality
Yerri Mina je během uplynulých měsíců opakovaně spojován s Barcelonou, tam by ale nakonec vůbec zamířit nemusel. Agent obránce Palmeiras uvedl, že jeho chráněnce sleduje více zájemců...

Celým jménem Yerry Fernando Mina González je odchovancem Deportiva Pasto, odkud se přesunul do Independiente Santa Fe, poslední rok a půl obléká dres Palmeiras.

S tím 23letý stoper opanoval brazilskou ligu a navíc byl zvolený do týmu sezóny, což by mu mohlo vynést lukrativnější angažmá - Barcelona měla mít transfer domluvený.

Nakonec by se však kolumbijský reprezentant do Katalánska stěhovat nemusel. "Již dříve jsme se bavili s Robertem Fernándézem (sportovní ředitel Barcelony - pozn. red), ale k žádnému dalšímu kontaktu pak nedošlo," prohlásil směrem k FCB agent Jair Mina.

Jeho chráněnec pak nemá nouzi o zájemce. "S dalšími kluby, včetně Borussie Dortmund, jsme v kontaktu," vysvětlil. "Samozřejmě vedeme jednání rovněž s Palmeiras. Žádná konkrétní nabídka nám však zatím na hráče nedorazila," přiznal aktuální stav agent.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klasická vyjádření agentů, v současné jeho situaci se podobné agentovo prohlášení dalo očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš.. dát všem týmům najevo, že je o něj zájem a vyšroubovat tím cenu co nejvíc nahoru (popřípadě podojit Barcelonu)

Reagovat
cetto

No řekl bych že o něj skutečně bude zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

No raci bych Teda De Lighta nebo toho Iniga Martineze

Reagovat
Majk91

ja tiez, alebo este de Vrija. Ale de Light alebo Inigo by nesli za menej ako 50M na druhu stranu, Barcelona ma nejake predkupne pravo na Minu za 9 milionov. Celkom rozdiel.

Reagovat
patas92

Inigo stojí 32M

Reagovat
Majk91

hej, teraz som si to zistil, ze ma iba 32M vykupku. Cudujem sa, ze sa o nom vobec nehovori. Za taku sumu proste lepsieho stopera na trhu nenajdu.

Reagovat
patas92

Nehovoří...V létě snad měl být už jednou nohou u nás

Reagovat
Majk91

V lete ano, ale teraz je nejak ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase u těch 3 jmen máš nějakou jistotu, tady to může být buď skvělý nákup a nebo úplný propad, my potřebujeme do obrany koupit jistotu, potřebujeme obměnit zálohu útok i obranu, tady není čas na experimenty, kdybysme to brali tsk, že Mina stojí 9 jen, tak to se může e vysrat na přestupy a dát tam kluky z béčka jako pokus

Reagovat
Baronne

Tak čas na větší obměnu je v létě, teď potřebujem akutně stopera, možná kreativního záložníka..

Reagovat
dextroza_m

Obměnit obranu? Obranu máme skvělou... Semedo, Pique, Umtiti, Alaba... Nám jde spíše o záskoky.

Reagovat
drussbarb

Alabu jsem v době nakupování Alby hodně chtěl

Reagovat
Jordi Alba

Že prej Alaba.

Reagovat
Majk91

de Ligt tiez nie je nejake terno. Najvyhodnejsie vychadza kupa Iniga, pozna ligu a o jeho kvalitach niet pochyb. Inak neviem odkial si nabral, ze potrebujeme obmenit obranu. Staci priviest nahradneho stopera a obranu mame hotovu. Preto by som nebol proti keby prisiel Mina a usetrene peniaze by sa pouzili na kupu stredoveho zaloznika.

Reagovat
vilp

Nie je terno, zajímavé.

Reagovat
Majk91

je?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Pique a Alba nejdou mladíci a spoléhat na to, že Umtiti s Piquem dalších 5 let odkopou každý rok 50 utkání je šílený a jsme Barcelona, já nechci jako třetího stopera nějakeho Lovrena, zraní se stoper na 3 měsíce a co potom, i třetí stoper dostane hodně prostoru a De Light je hráč pro budoucnost. Alba taky nebi už nejmladší, ale tam se chytil Digne a Semedo? Mě se líbil tě začátku dost, ale Valverde s ním mění spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

pred prestupem do velkoklubu by mel kazdy hrac ( op ) stravit rok jakehosi "soustredeni" tvrdou praci v lomu nebo dolech

Reagovat
Kucka

Reagovat
Eldarion

Yerri Mina to je jak zo Star Warsu

Reagovat
Gazdo

Uz sa tesis na ne ze?

Reagovat
Eldarion

Piatok 19:00 tomu ver

Reagovat
Gazdo

Ja som kupil listky na premieru na zajtra listky vysli v piatok rano ja uz som bol 6:30 na nete a polka saly uz vypredana

Reagovat
smazaný uživatel

V teplých je vyprodáno dokonce týdne, naštěstí jsem byl rychlý a jdu také zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicích*

Reagovat
Eldarion

Tiež som pre istotu kupoval dopredu

Reagovat
Gazdo

Strasne rad by som bol na tento vikend majitelom disney

Reagovat
Rarášek

Už o chvilu .

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co je pro agenty přednější. Jestli hráčovo štěstí nebo zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eden_h

štestí? prosim ta sa zobud

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by to být jejich priorita.

Reagovat
Baronne

Jako tohle povolání je ve fotbale zrovna dost bezpáteřní, musíš bejt vtíravej zmrd, srát se do společností těch klubů a do rodin hráčů, navíc fakt drtivá většina sere na štěstí hráče, jde jim o zisk..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Mělo no, ale....

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že neskončí v Barce, vůbec si tam takový typ nedokážu představit, naprosto zbytečný risk a vyhozený peníze. A aby jedno místo “non-EU” zabíral nějaký 4.-5. stoper, to by bylo dost šílený rozhodnutí, zvlášť když už máme Marlona.

Reagovat
Baronne

Koho bys chtěl ideálně, Iňigo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideálním dlouhodobým řešením je podle mě de Ligt, ale myslím si, že na takovou roli ještě není připravený. Toho bych určitě koupil a nechal ještě dozrát v Ajaxu. Iňigo by asi byl optimálním typem stopera, který pomůže hned a není předražený.

Reagovat
Baronne

A myslíš že je možnost, že by přišel už v zimě? Třeba s půlroční hostovačkou v Ajaxu.. Já bych si přál teďka v zimě minimálně dvě posily, nevim, jak moc je to reálný..

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že se bude řešit i záloha a hlavně stále levé křídlo, protože s Pacem ani Gerardem tp na velké úspěchy není, letos asi navíc už Budem muset zkousnout Louise, i když teď zase dal pár gólů, třeba se chytí, ale v létě bude hlavní priorita Werne, v zimě přivedeme stopera a záložníka

Reagovat
Baronne

Však s Dembelém se počítá kam? Ten už by měl být každou chvíli ready ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No počítá no, ale nevíš, jestli se vrátí hned ve formě, nebylo to zase tak lehký zranění a mě se líbí, že Gerard i vlastbe s Pacem se snaží, to jim člověk upřít nemůže, jenže prostě když nám někdo osobně stráží Messiho, tak je to neskutečně znát, nikdo nemá nápady. Hlavně moc nerozumím tomu, proč máme každý zápas jiné Le e křídlo, když nejlépe tam že současné zdravých hráčů hraje Paulinho. Dembele bude už na leden připravený, otázka je jestli mu sverime to, že odehraje na jaře všechno a bude produktivní. Já bych koupil možná toho Lemara. Hele ono je hezký, tě se ti hráči snaží, ale podívej se na soupisky jiných týmu, snaha nestačí, bojovník v týmu je důležitý, ale my jich máme zbytečně pomoc, místo Ardy, Denise, Gerarda, Paca, Gomese bych si nechal asi jen Denise a Gerarda, my potřebujeme techniky na nás styl hry a snaha bohužel nestačí na trofeje. A nebo uděláme co tu navrhuji už půl roku, že ty Gomesovo a Pacovo minuty dostane Alena

Reagovat
Hristo Stoichkov

Opravdu Paulinho hraje dobře? Jako impuls do rozehranýho zápasu je v pořádku, ale jinak absolutně nevýrazný, nevidím v jeho hře nic rozdílovýho, teda kromě toho, že přijde na hřiště a všechno přetlačí silou, což funguje právě jenom z lavičky. Dembélému věřím, čekám že se s ním zvedne i Semedo, který po hodně slibným úvodu šel dolů, což je dáno i tím, jak nesmyslně ho Valverde začal rotovat. Teď je jedničkou na beku Sergi, což je teda dost mimo. Paca bych do toho výčtu netahal, svou roli plní letos znamenitě a jeho výkony jsou v omezený minutáži super, pokud ještě vezmeme v potaz, jak často hraje mimo svou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vlastně proti Pacovi nic nemám, ale chápeš, že když jsme tým který hraje technicky, tak 5-6 hráčů, kteří se snaží a bojují, ale technický to není nic úžasného je moc? 2 bojovníky do zápasu dobře, ale ne celou lavičku, Messi se zraní a můžeme se rovnou přihlásit až další sezónu do ligy, protože na lavičce už není nikdo technický

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, že nekreativita je náš obrovský problém, na což už myslím upozorňuju dost dlouho.

Reagovat
Baronne

Paca bych se taky nezbavoval, jako backup je letos skvělej..

Reagovat
MiChaEl

Minule si tusim nereagoval na moju poznamku, ci je optimal mat 3. stopera lavaka, ak realne hrozi, ze budeme musiet niekedy nastupit s dvoma lavakmi na CB. Inigo moze robit backup len za Umtitiho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to je opravdu nějaký problém? V čem je to jiný, než pokud tam nastupují dva praváci? Umtiti hrál pravýho stopera třeba ve Valencii a nepřišlo mi, že by s tím měl nějaký problém, třeba co se týče rozehrávky.

Reagovat
MiChaEl

Mozno je to len pocitove, ked sa mi zda, ze to tych lavonohych predsa len taha viac do 'ich' strany a tak otvaraju priestor medzi nimi a RB. Takisto nie su tak ready na tackle, ked svoju silnu nohu maju dalej od wingera na strane, ktoru brania. Myslim, ze so zavermi tohto clanku sa plus minus stotoznujem:

http://bleacherreport.com/articles/1965610-analysing-the-importance-of-a-left-foot-right-balance-in-central-defence

Ale mas pravdu, Umtiti vyzera, ze je v pohode hocikde, a tiez, ze vlastne to nikto az tak neriesi, ak su pri sebe 2 pravaci.

Reagovat
MiChaEl

S tymi non-EU je to vlastne dost dobry point - Suarez, pokial viem, este nema EU pas, potom je tam Paulinho. A pokial sa nemylim, mozeme mat len 3 mimo EU, nie? Tj nieze Arthur a Mina, ale len 1 z nich - ak sa, pravda, nerata s nejakym okamzitym hostovanim Arthura (Coutinho by EU pas mal mat). Bud tento kolohnatik, alebo slubny Arthur, vyber si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele