Agent: Ten Cate se dohodl s Chelsea

05.10.2007, 08:43
Aktuality
Odchod trenéra Henka ten Cateho z Ajaxu Amsterdam do Chelsea je prakticky hotovou věcí. Vyloučit ho včera odmítla Chelsea, podle níž je jednou z variant trenérský tým, v němž budou manažerovi Avramu Grantovi pomáhat Angličan Steve Clark a další zahraniční trenér, nyní vše potvrdil i agent nizozemského kouče...

"Je to pravda, dohodli jsme se s Chelsea. Pro něho je to velká šance, výzva pracovat ve velkém klubu a s Avramem Grantem vytvořit nový tým. Chelsea o všem jednala s Henkem a Henk společně s manažerem jsou stejného názoru. Pozvali Henka na jednání o technických záležitostech a ptali se ho, jakým způsobem by chtěl hrát," prozradil Ten Cateho agent Sigi Lens.

Henk ten Cate si tak během krátké doby vyzkouší angažmá ve třetím evropském velkoklubu. Tím prvním byla Barcelona, kde dělal asistenta Franku Rijkaardovi. Do svých služeb ho následně získal Ajax, ovšem v amsterdamském klubu nezažívá právě nejplodnější období. Ajax ve třetím předkola Ligy mistrů překvapivě vypadl s pražskou Slavií, v prvním kole Poháru UEFA na něj pak včera vyzrálo i Dinamo Záhřeb.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paráda. Dobrá správa hneď takto zarána .

Reagovat
HOST*

to jo, to co predvadi ajax je tragedie, chelsea by mohla pokracovat v jejich stopach

Reagovat
smazaný uživatel

Len ja som to myslel presne opačne ako ty . Ja dúfam že bude robiť takú super prácu ako v Barcelone

Reagovat
HOST*
Reagovat
PJ

To bude bordel, tři trenéři na jedný hromadě

Reagovat
HOST*

Dobry den,chcel by som poziadat o pomoc.Mam problem s grafickou kartou Ati Radeon 9200.Ked ho chcem nainstalovat tak mi pise ze:Setup was unable installation.Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup.Niektory mi napisali ze mam nieco urobit s nejakymy ovladacmi ale som s toho jelen.Prosim kto by vedel poradit prosim napiste.Dakujem Vam

Reagovat
smazaný uživatel

. to si si našiel fakt super forum

Reagovat
smazaný uživatel

co treba zkusit zavolat na zakaznickou linku.Na fotbalovym foru najdes asi malo lidi kery rozumi grafickejm kartam

Ja k nim rozhodne nepatrim...

Reagovat
HOST*

doufám že z ajaxu vypadne co nejdříve,nejhorší trenér jakého ajax kdy měl

Reagovat
HOST*

souhlas..

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele