Agent: Rocchi si zaslouží lepší smlouvu

24.12.2007, 15:54
Aktuality
Jeden z nejlepších útočníků Serie A Tommaso Rocchi by si v Laziu zasloužil lepší finanční podmínky, alespoň takového názoru je jeho agent Fabio Parisi. Navíc hrozí, že po neshodách s prezidentem Lotitem odejde 30letý kanonýr jinam.

Rocchi si nyní vydělá sumu okolo 450 000 tisíc liber ročně, to se mu však zdá málo a svou nespokojenost dává dokonce výrazně najevo. Po včerejším zápase s Palermen se odmítl vyfotit společně s prezidentem klubu Lotitem a ihned se začalo spekulovat o možném odchodu. Agent Fabio Paris však tvrdí, že vše není tak horké, jak se může zdát.

"Můj klient ví o svých kvalitách a podle tohoto chce být také odměněn," řekl Paris. "Včerejší událost neměla nic společného se smlouvou. Také není pravda, že by mezi nimi k něčemu došlo. Tommasovou prioritou je zůstat v Laziu, teď záleží na tom, jak se k němu zachová klub," dodal italský agent.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele