Agent: Essien může odejít. Ale ne do Bastie

30.12.2013, 19:49
Aktuality
Michael Essien v Chelsea téměř nehraje, proto se spekuluje o jeho lednovém odchodu ze Stamford. Agent ghanského záložníka Fabien Piveteau takovou možnost připouští. Essien podle něho půjde jenom do klubu, který hraje Ligu mistrů, nikoliv do některého z provinčních celků.

Francouzská média informovala o možném návratu 31letého záložníka do Bastie, kde Essien působil před přestupem do Lyonu.

"Musíte s tím přestat. Michael hraje za Chelsea, velký klub, takže není důvod snít o takovém návratu. Ve Francii by mohl hrát za Paříž nebo Lyon, ale za Bastii nebo Sochaux, i s maximálním respektem k těm klubům, ne. Určitě si nemohou dovolit jeho plat," prohlásil Piveteau.

Jinak ale myšlenka Essienovy zimní změny dresu nereálná není. "Je pravda, že může odejít. Několik týmů z Ligy mistrů se o něj zajímá, uvidíme během deseti dnů, co z toho bude. Michaela Chelsea nezapsala na soupisku pro evropské poháry, takže může hrát Ligu mistrů v jiném klubu," doplnil agent.

Michael Essien přestoupil do Chelsea z Lyonu v létě 2005 za osmatřicet milionů eur, poslední roky ale je pouze okrajovým hráčem. V probíhající sezoně zasáhl jen do tří zápasů anglické ligy.

Autor: Radim Šantrůček / espnfc.com

Komentáře (553)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele