Je to velká příležitost, říká Essienův agent o hostování v AC Milán

16.01.2014, 15:54
Aktuality
Michael Essien v úvodu loňské sezony odešel z Chelsea na hostování do Realu Madrid a změnit dres by mohl rovněž letos v lednu. Ghanský záložník nedostává v Londýně příliš prostoru na hřišti a už delší dobu se mluví o angažmá v AC Milán...

"Milán bude muset jednat nejprve s Chelsea, ona rozhodne, jak s Essienem naloží. My jsme s AC Milán ještě přímá jednání neotevřeli, ale to neznamená, že do Itálie nemůže jít. Pro hráče se jedná o velkou příležitost," prohlásil agent Fabien Piveteau.

31letý ghanský fotbalista loni hostoval v Realu Madrid a po návratu na Stamford Bridge naskočil jenom k pěti ligovým zápasům. V případě realizace odchodu do Milána by nehrál o mistrovský titul, Rossoneri se totiž první polovina ligové sezony vůbec nepovedla a z jedenáctého místa ztrácí na vedoucí Juventus propastných třicet bodů.

"Milán je stále ve hře v Lize mistrů a i přes problémy zůstává skvělým klubem. Essien se cítí dobře a chce se rozehrát před mistrovstvím světa. Jsme fascinováni milánskými hypotézami a od této chvíle až do konce měsíce chceme prozkoumat všechny náležitosti," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (324)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele