Agent: Cassano je šťastný, nechce přestoupit

09.06.2009, 09:49
Aktuality
V Realu Madrid se trápil, v Sampdorii si zase získal respekt celé Itálie. Antonio Cassano se díky výkonům v dresu janovského celku znovu zařadil mezi adepty na italský reprezentační dres a vysloužil si tak i pozornost větších klubů. Ty v létě zřejmě budou mít smůlu, Cassano je v Sampdorii spokojen...

"Je šťastný. Antonio si v Janově vede velmi dobře, má rád Sampdorii, sportovního ředitele Marottu, prezidenta Garroneho a je všem vděčný za svůj návrat. Nechce přestoupit," ujistil fanoušky Sampdorie Cassanův agent Giuseppe Bozzo.

Cassano dal v uplynulé sezoně dvanáct branek, přidal jedenáct asistencí a dotáhl tým do finále Coppa Italia, což vzbudilo pozornost Interu a Juventusu. Ke spekulacím o možném odchod média vede ještě jedna věc - kormidla Sampdorie se v létě ujme Luigi Del Neri, s nímž měl Cassano neshody během svého působení v AS Řím.

"V tuhle chvíli nevidím žádný důvod k tomu bavit se o jeho odchodu," dodal Pozzo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že Cassano udělal dobře že se vrátil do Itálie a ted by neměl nikam přestupovat z klubu dyž se mu daří

Reagovat
smazaný uživatel

kdby nebyl vůl, tak zůstal v Římě, kde s Tottim kopali prakticky po slepu a mohli dokázat velký věci.Chtěl jít za lepším, a jak skončil........to samé Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://weto.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho tady napiš a nekecej

Reagovat
Kapřík

On nemůže, on musí každýmu, kdo se mu ozve, hodit jednu možnost a ten, kterej dostane možnost která se nakonec vyplní, mu pak dodá prachy (má kupu dluhů). Starej trik, ale lidi na něj nalítavaj už pěknejch pár tisích let .

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Alberto Aquilani

Vrat sa Peter Pan .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, agenti... Uvidíme za pár týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Daří se mu, ale myslim že má navíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele