Agent: Brandt chce hrát na mezinárodní scéně s Leverkusenem

24.01.2018, 17:58
Aktuality
Leverkusen je opakovaně spojován s možným odchodem Juliana Brandta, kterého má chtít zejména mnichovský Bayern. Agent a otec Jürgen však možný odchod svého chráněnce z Bayeru takřka vyloučil...

Jednadvacetiletý křídelník je odchovancem Wolfsburgu, do svého současného působiště se však přesunul již na začátku roku 2014 a prakticky okamžitě dokázal prorazit.

Brandt nastupoval za farmaceutický klub více a více, během předminulého ročníku dokázal nasázet devět branek a začalo se mluvit o jeho odchodu do Bayernu Mnichov.

Spekulacím nahrává i skutečnost, že německému reprezentantovi na konci příští sezóny vyprší kontrakt, díky čemuž se stává hodně lákavým artiklem. "Cílem Juliana je zahrát si opět na mezinárodní scéně s Bayerem," vyhlásil agent a otec Jürgen Brandt

"Necítí, že by Leverkusen přerostl," dodal agent ofenzivního univerzála, jenž by tak mohl prodloužit smlouvu s Werkself. "Věříme, že se nám to podaří," řekl manažer porýnského celku Jonas Boldt. Při prodloužení smlouvy by se Brandtovi pochopitelně zvedl plat a nejspíše by zmizela anebo se alespoň výrazně navýšila výstupní doložka, která je zhruba do 20 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (35)

Přidat komentář
fabec1222

1. pro Leverkusen jako samostatný stát

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny krok, do Bayernu pride ako uz vyhraty hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Táta ví co je pro něj nejlepší

Reagovat
vladino10

bodajby takych hracov bolo viac..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

OT: Do Werderu by měl na hostování přijít Marco Friedl.

Snad se vyhraje jak tenkrát Alaba v Hoffenheimu a u nás pak nahradí Bernata (a klidně vyšoupne Alabu ze základu )

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi perspektívny hráč do budúcna či už u nás alebo pre národný tím,som rád že ho máme.A David už trochu začína stagnovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Alabu? Mám ho za top beka.

Reagovat
db18

Bývávalo... On a Robben se snad jako jediní pod Juppem nezvedli zpět na svou top formu (i když za to můžou zranění). Možná je utavený, nebo mu prostě jen chybí motivace, ale začal docela stagnovat, už skoro nepodporuje útok a dozadu... no, těžko říct, naposledy před Juppem bránil každý blbě, takže to se teď blbě hodnotí... ale potřeboval by nějaký impuls, aby se musel zlepšovat nebo aspoň snažit (což teď moc nevypadá).

Já teda doufám, že ho nakopne už jen to, že po x-letech nebyl zvolen nejlepším fotbalistou Rakouska.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za odpoveď.

Reagovat
Bayern +

Ale Robben mal aj dobré zápasy, na Alabovi je to vidieť viac.

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Kto to je? Na rok a pol prisiel a Kohfeldt s nim vraj rata proti BSC. No, ak nepredame Ludwiga, tak hravat podla mna nebude. A zasa na druhu stranu, ak by sme ho predali v lete, tak ist do sezony s tym, ze jednotkou bude prave Friedl, tak to tiez nie je idealne.

Reagovat
db18

Jeden z našich nejtalentovanějších "juniorů" a přezdívá se mu "druhý Alaba", jedan hraje na stejném postu a je to taky Rakušan, ale navíc toho od Alaby taky dost pozitivního v Bayernu odkoukal. Na podzim za Bayern už nastoupil v LM a pak na jeden poločas v BL.

Jinak za rezervu nastupoval i na stoperu, ale spíš doufám, že bude hrát beka.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Má 21, hrá v kvalitnom klube o LM každý víkend náročné zápasy v dobre lige, tréner mu verí. Nič lepšie nemože chciet

Reagovat
h8_sfatto

pokud nechce za prachy leštit lavičku...,ale do United,Arsenalu,atd může jít už jako hvězda za 2 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Článok o Rierovi nebude?

Reagovat
Rudnevs

Hráči Kölnu idú na karneval v kostýme videorozhodcov: https://pbs.twimg.com/media/DUU30NiX0AA2nQV?format=jpg

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Sledujete niekto Darmstadt-Lautern? Tréner Jeff Strasser má vraj problemy so srdcom a preto je štart druhého polčasu odložený...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Zápas ukončen,doufám,že Jeff bude v pořádku...

Reagovat
Rudnevs

Vraj ide na kontrolu do nemocníce, to znie celkom upokojujúco... Taktiež prajem rýchle uzdravenie!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,snad to nebude nic vážnýho.

Reagovat
Rudnevs

Inak chválim reakciu fanúšikov, i tých domácich. Naopak taký Guwara sa pri nástupe hráčov na trávnik očividne dobre bavil. Jeff je bojovník, verím že sa z toho dostane a snáď to tím ešte viac zjednotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo lidi byli skvělí,jak odjížděla sanitka a všichni tleskali.I když to byl boj o záchranu,pochopili,že se něco děje a zdraví je na prvním místě.Toho Guwary jsem si taky všimnul,s někým se tam bavil,ale nebyla to moc vhodná chvíle na vtípky

Reagovat
Rudnevs

On sa tam práve bavil tak nejak sám, mne prišlo, že žiaden iný hráč (ani hráč Darmstadtu) sa tam nesmial spolu s ním... Inak teraz som si prečítal diskusiu na der-betze-brennt, tam si taktiež všimli toho Guwaru, ale najmä jeden z diskutérov dokonca vychádza z toho, že Jeff nebude pokračovať, lebo bude po zdravotnej stránke potrebovať kľud... Jasné, tiež nie je najvhodnejšie chvíla to teraz riešiť, ale i tak by ma zaujímalo, či je niečo také reálne, to by pre FCK bola ďalšia rana.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mu nařídí doktoři na nějakou dobu naprostý klid,když má jít údajně o srdce. Takže zase budem hledat trenéra

Reagovat
Rudnevs

Paula má licenciu, tak trebárs to bude zasa on v dvojici s Bugerom a vybojujú to pre Strassera. Trénera “z vonku” si ani neviem moc predstaviť, to by zobral možno tak Neururer...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už má jen na to občas dělat sparingpartnera moderátorům v různých televizních studiích Ale Bochum s ním svýho času hrála pěkný fotbal.

Reagovat
Rudnevs

Nedávno som s ním čítal nejaky rozhovor, kde vravel, že každé ráno vstáva a je pripravený na nové ponuky. Nedávno si kúpil nové auto, kde na špz má vedľa svojich iniciál číslo 15 - podľa vlastných slov preto, lebo čaká na 15. angažmán v profesionálnom futbale. Ten by podľa mňa po ponuke z Lauternu skočil hneď. Jj, VfL doviedol i do UEFA-Cupu, jeho tance pred Ostkurve sa stali v Bochume legendárne, hneď ďalšiu sezónu však zostúpili do druhej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,to byl vrchol jeho kariéry,pak už o nic kloudnýho nezavadil.

Reagovat
Rudnevs

Inak teda Fortuna dôležité tri body. A čo vravel komentátor, tak v Düsseldorfe žije najviac Japoncov v celom Nemecku, hrá tam Usami s Haraguchim, sponzor na rukáve je japonská firma Toyo Tires. Keď prvýkrát nastúpil Usami, tak z toho na štadióne bolo šialenstvo, dnes som tam tiež videl nejake japonské transparenty. Fortuna je naozaj “big in japan”.

Z Aue sa mi páčil ten Munsy, ktorý prišiel z Grasshoppers Zürich. Je robustny a rýchly zároveň, dal dokonca i gól, hoci ten gól bol taký nechcený, keďže do neho loptu napálil Bodzek a tá sa odrazila do brány.

Reagovat
h8_sfatto

Leverkusen,Ajax ....sice nahoru dolu, ale poslední kluby, které ještě pracují s mladými proti plné síle ostatní. Barcelona i Arsenal nevydrželi tlak a začali kupovat hotové hráče a krásný fotbal se dnes hraje jinde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele