Agent: Bianchi chce zůstat v Manchesteru

23.11.2007, 13:17
Aktuality
Rolando Bianchi se z Manchesteru City zřejmě jen tak stěhovat nebude. Letní posila Citizens z Regginy sice nehraje, podle agenta však o přestup nestojí a i nadále se hodlá prát o své místo v anglickém klubu...

"Bianchi je šťastný tam, kde je. Není nic pravdy na tom, co píší jednotlivé deníky o přestupu do Neapole nebo jiného klubu. Rolando Bianchi chce zůstat v Manchesteru ještě hodně dlouho a v tomto klubu chce vyrůst jako hráč," ujistil agent Tullio Tinti.

Bianchi měl vynikající loňskou sezonu, v níž svým osmnácti góly pomohl Reggině k záchraně v Serii A a sobě k lukrativnějšímu angažmá. Zájem o něho měly přední italské kluby, 24letý útočník však dal nakonec přednost zahraničí a za devět milionů liber přestoupil do Manchesteru City. V Anglii se mu vydařila letní příprava a skóroval rovněž ve svém ligovém debutu proti West Hamu, od té doby se však trápí a marně bojuje o místo v základní sestavě.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bianchi je fakt třída, je celkem jedno jestli odejde či nikoli, on je už dostatečně dobrý na to, aby uspěl takřka všude...

Reagovat
smazaný uživatel

ale mel by hrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele