Advocaat se ujme belgické reprezentace už v říjnu

17.09.2009, 21:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
stas87

no moc si nepomohol...z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se daří, Napoleone.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je sprosté od předchozího trenéra že si kvalifikaci kterou podělal nedohrál dokonce I když se budou hrát už jen dva zápasy může to Advocaatovi trochu poškodit pověst, není zrvna nejlepší start do angažmá vést tým bez šance na postup, bez motivace a bez formy do dvou zápasů které jsou pouze povinností...

Reagovat
Bakary3

Co já vim, tak toho trenéra odvolal svaz.. A proč by neměl vést tým už teď ? Je to kvůli tomu, že si vybere zase svoje hráče a staví si tým do příští kvalifikace. Čemu na tom nerozumíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Předchozí trenér, jak máš ostatně i v článku, REZIGNOVAL Jinak neříkám že nemáš pravdu, ale teďka už jsou ti hráči bez chuti když je jasné že nepostoupí a to nedělá dobrotu..

Reagovat
Bakary3

Aha, to jo. Ale právě o tom to je, že novej trenér jim dá novou motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic hezkého tě tam nečeká, bude to dřina jako kráva...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele