ADRIANOVY ALKOHOLOVÉ LAPÁLIE...

22.07.2007, 01:42
Aktuality
V čem tkví nevýrazná forma brazilského útočníka Adriana? Problémy hledejme v alkoholu. Pro italský deník Gazzeta Dello Sport se veřejně přiznal, že po smrti otce a dalších osobních problémech požíval alkoholické nápoje. Teď má tyto strasti za sebou a chce Massimo Morattimu všechny dluhy splatit.

V posledních dvou letech se Adriano rozebíral častěji kvůli nočním výletům do barů, než po fotbalové stránce. Byl často kritizován a fanoušci si žádali jeho odchod. Adriano nyní vysvětlil jeden z podstatných důvodů těchto výkonnostních výkyvů. "Tak moc postrádám svého otce. Zemřel v létě 2004, ale zdálo se, že má mysl registrovala jeho nepřítomnost o nějaký čas později," vysvětlil brazilský útočník.

"Neviděl jsem ho zemřít, takže když jsem se vrátil hrát do Itálie, dál jsem žil s pocitem, že je tu s námi. Začal jsem trpět až když jsem se vrátil na prázdniny do Brazílie. Nebyl tam a já jsem chtěl být s ním."

"Hádal jsem se s přítelkyní Danielou, která čekala mého syna a začal jsem jezdit do nočních podniků a barů. Své problémy jsem se snažil spláchnout alkoholem. Pil jsem hodně a nemohl jsem nejít v noci ven. Musel jsem, nemohl jsem vůbec spát. Stalo se pro mě nemožné, abych zůstával doma. Cítil jsem se tak sám," řekl Adriano, který minulý rok obdržel trofej Zlatá popelnice pro největší zklamání Serie A.

Vinou neustálých porušování životospráv s ním přestal počítat kouč Mancini, když ho několikrát opomenul v nominaci. S italským trenérem měl také spory a přál si odejít z Interu. Vedení klubu mu však stále věří. "Díval jsem se do synových očí na jeho narozeniny a viděl jsem, jak je zklamaný. Uvědomil jsem si, že se společně musíme vrátit a být zase rodinou. Dnes jsem objevil znovu mou rodinu, mou dívku, mé povinnosti, " pokračoval Adriano v otevřeném rozhovoru pro Gazzeta Dello Sport.

"To je to, co mi dává jistotu, že můžu Morattimu všechno vrátit. Musím mu poděkovat za důvěru, kterou do mě vložil. Je báječné vědět, že v nejtěžších chvílích s vámi váš prezident stále počítá. Byl na mě přísný, ale nikdy mě nenechal samotného. Splatím mu to, nejen brankami, ale i úsilím, tvrdou prací a potem," zakončil odhodlaně Adriano.

Pokud Adriano splní svůj slib, fanoušci Nerazzurri se mohou těšit na velké věci...

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať se vrátí do své staré dobré formy, to byla radost pohledět. Protože ten poslední rok, dva, svou nepohyblivostí předčil i Ronalda v období jeho největší krize.

A to se mi nelíbí. Takových střelců je vždycky málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Matušovič č. 2

Reagovat
HOST*Carlitos

Reagovat
smazaný uživatel

matusovic je nejlepsi hrac sparty a GL vubec tak sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

však já ho nijak neurážím, to 4% pivo mu určitě chutnalo

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hrýč GL rozhodně není Matušovič....se prober zavčas....tak každý chválí svoje miláčky,ale tohle je až moc

Reagovat
smazaný uživatel

To byl možná jeden půlrok v Baniku, jinak vůbec...

Reagovat
Shevchenko

Ty si teda jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš nesrovnatelné...

Reagovat
HOST*cat killer

Reagovat
Shevchenko

Zlatá popelnice

Reagovat
HOST*marcocruz

Moc hráčů o sobě alkoholovouminulost nepřizná,Adrino je skvělý a poku d se vrátí do dřívější formy bude to super.

Reagovat
HOST*

Naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to zvládne.

Reagovat
Pharrell

jj taky a doufam ze bude znovu patrit do zakladni sestavy Brazilie.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt borec, že to takle veřejně přiznal, to by moc alkoholiků( ne jenom fotbalistů nedokázalo) doufám, že se vrátí do bývalý formy-držim palec!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele