Adriano: mám stále deprese

07.11.2007, 21:50
Aktuality
Brazilský útočník Adriano neprožívá zrovna lehké období, kdysi obávaný kanonýr se často nevejde ani na lavičku milánského Interu. Nevyhnul se ani kritice od trenéra Mancinoho, hájí se však tím, že jej stále trápí deprese.

Adriana hodně zasáhla smrt jeho otce, který zemřel minulý rok. "Stále trpím depresemi a to mi nedovoluje pořádně trénovat. Každý si v životě projde těžkým obdobím. Smrt mého otce byl strašný moment, hodně jsem si vytrpěl," svěřil se Adriano brazilské televizi Rede Globo. Už dříve přiznal, že se kvůli depresím dostal do problémů s alkoholem.

Za brazilským fotbalistou dlouho stál jeho trenér Roberto Mancini, nedávno prohlásil, že má v Interu stále své místo, ale před pár dny si také neodpustil jeho kritiku: "Musí si vyřešit své problémy a žít život sportovce, po celou dobu, ne jen dva týdny."

Vztah obou dvou není v poslední době zrovna ideální, Adrianovi se nelíbí, že jej Mancini stále přehlíží a nedávno ve vzteku opustil stadión, místo toho, aby se posadil na tribunu. Objevily se i spekulace o jeho brzkém odchodu, zájem údajně má West Ham United.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*banik

sem prvniiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

ma to težke... a takový to byl zabiják...

Reagovat
HOST*

jo no , přímo zabijacký instinkt měl

Reagovat
HOST*Francesc

Adri proč...:-(jsem strašně smutnej za něj...skvělej borec to je..doufám že se mu vše podaří.neodcházej z interu, ptž u nás zatím máš své místo:-)doufám že se z toh odostane

Reagovat
HOST*

aby si se nerozbrecel

Reagovat
HOST*

musí se z toho dostat, Adriana mam nejradsi

Reagovat
HOST*

Lepší řešení by pro něj bylo, byby šel na půl roku nebo na rok na hostovačku domů do BRA! Nabral by tam pohodu a sebevědomí..

Reagovat
HOST*

Neni spatny napad..

Reagovat
HOST*Inter

Asi bych to taky tak udělal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele