Adriano: Když už, tak jedině přestup

28.08.2007, 13:22
Aktuality
O čem přemýšlet má Adriano. Útočník milánského Interu nezažil dvě příliš povedené sezony a vzhledem k jeho formě a konkurenci v útoku italského klubu se ho vedení Nerazzuri snaží zbavit formou hostování. Brazilský fotbalista by rád zůstal a kdyby opravdu měl odejít, raději by přestoupil...

"Když jsem mohl opustit klub, neučinil jsem tak. Teď, když budu muset odejít, tak raději přestoupím. Ale mým přáním je zůstat zde," prohlásil Adriano.

25letý fotbalista měl poslední dobou problémy s morálkou a častými návštěvami barů si opakovaně protahoval večerku. Trpělivost s ním postupem času ztratil i prezident Interu Massimo Moratti a koncem minulého týdne prohlásil, že je připraven uvolnit hráče na hostování. Zájem má Parma, hodně se mluví rovněž o Manchesteru City.

Úřadující italský šampion má v současné době pět kvalitních útočníků. Vedle Adriana se o místo v základní sestavě perou rovněž Hernan Crespo, Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz a letní posila David Suazo.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*Ondroslav

Nejraději bych ho viděl v Arsenalu ...a přál bych si aby se mu zase dařilo..

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bych i souhlasil ;-)

Reagovat
HOST*

Jen ať jde.Když někdo dá nějaký pěkný peníz, tak se může koupit třeba Quaresma.

Reagovat
Shevchenko

Drenthe

Reagovat
HOST*

kdyby se mu neco stalo tak by ses taky tlemil??

Reagovat
HOST*

Koho zajímá jakýsi Drenthe.

Reagovat
HOST*

Přes ty jeho chuchvalce na hlavě neviděl.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

no kdyby si ty hovna odstrihal...

Reagovat
HOST*

Asi nemáš všech 5 po hromadě kámo. Drenthe je super fotbalista a i když sem fanoušek Realu tak tady jde o lidské životy a ne o fotbal který se mimochodem hraje pro lidi. A proto je každá taková tragédie strašná a vůbec né k smíchu např. Antonio jako našeho soupeře ho nemusím ale jako člověka... sakra chlape co je to s tebou ? Jinak k článku : Arsenál by mu mohl vyhovovat a navíc je to větší klub jak Man.City.

Reagovat
Shevchenko

Jenže mu se nic nestalo

Reagovat
HOST*R9

Aha...to je důvod proč se smát...a co kdyby se něco stalo?Tak bys tady házel plačící smajlíky a hrál si na něco co nejsi...sorry ale jsi hlupák...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*jiri - fcb

tys mě nikdy nepřišel úplněv pořádku ...

Hochu, hochu, smát se cizímu neštěstí, to není dobrej nápad

Reagovat
HOST*

My se smějeme Drenthemu, tomu se nic nestalo, takže to asi nebylo takový neštěstí pro něj.Ten chlapík od policie měl bohužel smůlu, že potkal chlápka, který neumí řídit a ještě má chuchvalce na hlavě, takže dvojitá smůla a ještě k tomu hráč protekčního Realu Madrid(Nejsem fanda Barcelony).

Reagovat
Shevchenko

Nic mu není vole! navíc napálit do poldů to chce buď pořadný kopec "štěstí" nebo kapku toho alkoholu v krvi.

Reagovat
HOST*kuk

Drenthe = Dementhe (jako cely Real Madrid)

Reagovat
plechi

kuk = fuck

Reagovat
HOST*CeceFCB

to je zas rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano by sa do Arsenalu celkom hodil. A to hovorím ako fanda Chelsea

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*....

neurazej real

Reagovat
HOST*

a proc ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele