ADRIANO: JEDINĚ INTER

31.10.2006, 18:54
Aktuality
Brazilský útočník Adriano zůstane i nadále hráčem Interu Milán. Alespoň to tvrdí hráčův zástupce Gilmar Rinaldi, který vyloučil možný odchod svého klienta do Španělska či Brazílie...

Adrianovi se v úvodu letošní sezóny nedařilo, a tak ho vedení italského klubu před týdnem poslalo na dovolenou do Brazílie, aby zpětně nabral síly po namáhavé loňské sezóně. Tento krok vyvolal spekulace o možném útočníkově odchodu z Interu, tuto možnost však dnes vyloučil jeho agent Gilmar Rinaldi.

"Příští týden se určitě vrátí zpět do Itálie, protože jeho záměrem je hrát v Interu. Není nic pravdy na tom, že by měl odejít do Španělska nebo Flamenga," vyjádřil se Rinaldi v rozhovoru pro deník Corriere dello Sport. "Adriano chce jedině Inter a je docela možné, že se zpět vrátí dříve než za týden," dodal Rinaldi.

Adriano se tedy vrátí z Brazílie zpět do Milána a je dost možné, že na dlouho nebude jediným, kdo tuto cestu bude absolvovat. Inter se totiž velmi živě zajímá o teprve 19letého tvůrce hry Gremia Lucase Pezziniho, o jehož získání se v létě neúspěšně snažilo Palermo. Pezzini má oproti většině ostatních hráčů z Jižní Ameriky jednu výhodu - vlastní italský pas a nebude tudíž považován za hráče mimo EU.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*goal

Adriano musí zůstat- snad se konečně dostane do formy!

_________________________________

JInak zahrejte si nejlepší fotbalovou hru v češtině zcela zdarma!

http://www.soccerproject.com/index.php?section=3&lng=cs&uID=68661

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele