Adriano: Chci se dát dohromady

30.12.2007, 08:23
Aktuality
Jsem zpátky na správné cestě probudit své zabijácké schopnosti. Obdobnými slovy nažhavil fanoušky Interu Milán kdysi pro celý svět obávaný kanonýr Adriano. Ten se nyní nemůže dočkat navléknutí dresu brazilského klubu Sao Paula, kde momentálně hostuje, a navrácení se do své staré formy.

Italský klub původně poslal brazilského útočníka na psychofyzické testy. Ty ho měly dostat z deprese, do níž upadl po smrti svého otce. Adriano se s touto situací nedokázal smířit, ve velkém začal konzumovat alkohol a jeho výkony uvadaly.

Nakonec se jeho kmenový klub dohodl ze Sao Paulem na hostování do konce sezóny. Samotný fotbalista si působení v Brazílii nemůže vynachválit a podle svých slov věří, že se v následujícím roce prosadí a dosáhne velkých věcí.

"Jsem absolutně odhodlaný dát se po špatném období a mém selhání zase dohromady," řekl bývalý střelec Parmy novinářům na plážovém fotbalovém turnaji. "Odpočívám tu. V Itálii vás hned lidé pokaždé obtěžovali a přeháněli, když o mně říkali všechno, co dělám, kam chodím..."

To se ale nedávno přihodilo také v Brazílii, když byl dvakrát načapán, jak po boku fotbalistů Edmunda a Ronalda popíjí alkohol. Podle některých tvrzení se jeho život v Brazílii ještě zhoršil a proměnil v bujaré večírky.

Sám ovšem tvrdí, že toto chování neohrozilo jeho pozici v klubu. "Můj noční život? Ještě jsem o tom nemluvil s trenérem, ale podporuje mě a ředitelé jsou se mnou šťastní. V Sao Paulo mi každý chce vážně pomoci," dodal Adriano.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nedá neumí hrát ani se milovat

Reagovat
Devil

Ty s nim chrapes nebo co !!?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Adriano se chce dat do hromady , to si asi vari slepici vyvar proti kocovine !

Reagovat
smazaný uživatel

Jste trapný, je to jeden z největších potencionálů světovýho fotbalu..a že byl fyzicky a hlavně psychicky na dně, to se stává..a přeju mu jenom dobré..Brasil 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas Santiago

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pro mne ošklivou přezdívku Cavenaghi mě dával v mangerovi hafec goly když byl v AC..ale jinak jsem rád že souhlasíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ano souhlasím !! s vámi

Reagovat
smazaný uživatel

www.as-roma.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele