Adler bude po odchodu z Hamburku chytat za Mainz

22.06.2017, 18:23
Aktuality
Mainz dotáhl příchod Reného Adlera. Zkušený brankář a bývalý německý reprezentant přichází do Falcka po vypršení smlouvy z Hamburku, načež se dohodl na dvouleté spolupráci...

Rodák z Lipska na sebe poprvé upozornil v Leverkusenu, kde se postupně vypracoval mezi opory ambiciózního mužstva a následně si zachytal rovněž za DFB-Team.

Kariéru momentálně 32letého gólmana však zásadním způsobem ovlivnily opakované zdravotní potíže, díky kterým Adler nikdy nemohl naplno ukázat svůj potenciál.

To platilo i pro angažmá v Hamburku, za který zkušený brankář nastupoval uplynulých pět let, nyní se jakožto volný hráč přestěhoval do Mainzu. "Tato změna pro mě přichází v pravý čas," řekl po podpisu dvouleté smlouvy Adler. "Jsem rád, že jsme dospěli k dohodě a již se těším na novou kapitolu ve své kariéře," pochvaloval si nové působiště gólman.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, chtěl jsem ho jako dvojku do Bayernu.

Reagovat
db18

Docela překvapivé, myslel jsem si, že budou spoléhat na Hutha.

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa výborný brankár, aj posledné dve sezóny mal úžasné... akurát veľký smoliar o čom svedčí aj to, že jediné čo vyhral na klubovej úrovni je Oberliga Nordrhein v roku 2005. V Mainzi by mu to mohlo sedieť.

Reagovat
popltak

Tak to je neskutečná trofej

Reagovat
REPLIKATOR

Nejpřeceňovanější německý golman v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitny brankar, vzdy mi ho bolo luto ked HSV dostaval nasupy od Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo ponětí co je zač ten Lima co má k nám přijít?

Reagovat
Lexi Belle

http://www.livesport.cz/zapas/AmkxWniO/#prehled-zapasu

Tým s takovýmhle názvem by si zasloužil tak pade

Reagovat
blackhawk88

Uliho sen: https://pbs.twimg.com/media/DDAxnAfXgAA_BE0.jpg:large 8 uz ich je v Bayerne...ak su medialne info pravdive, tak Goretzka a Brandt pribudnu o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Pribudnu len ked sa este viac a poriadne rozohraju. Inak ich nema zmysel vykradat

Reagovat
blackhawk88

to urcite ano, na jednej strane som rad, ze Bayern sa orientuje na mladych hracov, len ci bude aj dostacujuca kvalita..uvidime casom

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ano, treba ten kader jednoznacne omladit, v LM uz 2,3 rokov patrite vekovo medzi najstarsie muzstva...myslim ze sa Bayern ubera spravnou cestou.

Reagovat
db18

Vzadu jen na 3 a místo Plattenharda na hrot koupit Wagnera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele