AC MILÁN SI LIGU MISTRŮ ZAHRAJE

02.08.2006, 15:17
Aktuality
UEFA dnes přinesla dobrou zprávu pro všechny fanoušky italského gigantu AC Milán - klub potrestaný za ovlivňování zápasů si zahraje Ligu mistrů. Naskočí do třetího předkola, kde mu soupeřem bude Crvena Zvezda Bělehrad nebo irský Cork.

Milánu bylo podle původního rozsudku korupční aféry odečteno 44 bodů z minulé sezóny, čímž z původně druhé příčky padl až za místa zaručující účast v evropských pohárech. Odvoláním však klub dosáhl zmírnění trestu, odečtu jen 30 bodů a tedy pádu jen na třetí místo tabulky, které znamená třetí předkolo Ligy mistrů.

Radost rossoneri však ještě pozdržela UEFA - krátce po oznámení výsledků odvolacího procesu prohlásila, že o povolení či nepovolení startu AC rozhodne sama. Vzala si na podrobné prozkoumání případu týden a až dnes potvrdila, že potrestaný klub do soutěže vpustí.

První zápasy třetího předkola se hrají již za týden, jméno svého soupeře se AC Milán dozví dnes. Vzejde z dvojice Cork City - CZ Bělehrad, první utkání vyhrála Crvena Zvezda venku 1:0. Druhým italským týmem v předkole bude Chievo Verona, přímo do hlavní soutěže byly nasazeny Inter Milán a AS Řím.

Autor: Petr Starý

Komentáře (118)

Přidat komentář
HOST*

Tak a teď koho koupit..... FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Host

Přišel Bonera. teď AC potřebuje ještě jednoho ofenzivního záložníka a špičkového útočníka typu Tevez, Torres nebo Trezeguet.

Reagovat
HOST*

Záloha je možná nejlepší vůbec. Chce to pořádného útočníka a možná ještě jednoho beka. Vedení AC slíbilo příchody. Nechme se překvapit. FORZA MILAN!!!!

Reagovat
HOST*

uvidíme co se vyvine z příchodu ibrahimoviče....FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Hodný strýček Berlusconi zdraví UEFA. Mrkněte na konto ve Švýcarech!

Reagovat
HOST*

furt dokola... umíš ještě něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

trapne,vymysli si uz neco jineho yarda

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

A vida, Uefa nám sponzoruje naše talianské podvodníky. Nejen že v odvolacím řízení AC snížili trest, oni je i pustí do miliardářské Ligy Mistrů....

Čeho se ještě dočkáme, postupu Juventusu? Vůbec bych se nedivil...

Nicméně rád bych si chtěl přečíst ten scénář, jaký mají k dispozici soudci.

Reagovat
HOST*

nezáviď

Reagovat
HOST*

Dnes s Tebou souhlas, ale na stranu druhou si LM nedokážu představit bez AC Milan. Raději tyhle Berlusconiho mazánky uvidim prohrát v LM než aby celou sezónu brečeli, že letos ji hrát nemohou. Ovšem vůči Juventusu to je ale maximálně smutný, ten je bohužel potrestán právem, ale zároveň je v porovnání s AC Milan nesrovnatelně nespravedlivý, ale to už tu padlo mnohokrát.

Reagovat
jenage

taky vas tak stve ze v poslednich letech ma ac milan z prdele kliku? tem vychcanym buzikum vsechno prochazi

Reagovat
HOST*

To neni klika, AC má Berlusconiho

Reagovat
smazaný uživatel

AC je hovno

Reagovat
HOST*honza

ty ses hovno a poradni

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses kokot a to poradni

Reagovat
HOST*

Je to banda pekne klikařskejch hajzlu,neco na zpusob jako Real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, proč rozhodli takhle...jedinej důvod vidim v berlusconim...protože pustit tým, kterýmu byla prokázána korupce v tom samym roce do ligy mistrů....hmmmm

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

Co naplat, když ve věci korupcí prolezlou ligou rozhoduje italskej soud, kterej nejen že je zmanipulovanej (Berlusconi), příliš ústupnej ale ke všemu ještě podplacenej. Nedokážu si jinak vysvětlit jak je je možný, že Juve měl spadnout půbvodně do Serie C, potom do Serie B s 30 bodovym odpočtem a ve finále je v Serii B se 17 bodovym odpočtem. To je komedie. AC je snad ještě horší. A potom je tu slabej odvárek Fialek a nácků z Lazia. Mor na ně!

Reagovat
ronaldinho_10

Tak aspoň vím, komu budu přát aby v LM propadnul. Nejlíp, kdyby zasáhla spravedlnost už v předkole!

Dřív mi AC nevadilo, ale teď je přímo nesnáším! A co jsem tak čet na anglických fóech, tak skoro nikdo! Možná jen pan Berlusconi a pár jeho obdivovatelů...

Reagovat
HOST*

Angličani jsou mi u prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele s váma!!!

Reagovat
HOST*

curaci

Reagovat
HOST*

Příspěvek hovořící za vše. Ale nejsi tady jedinej zmrd...

Reagovat
HOST*Schizofrenní duo RafaelMa

dámy a pánové tento příspěvek skutečně spáchal merengues v červenci 2003. Takový člověk by měl dostat fotbalovou anticenu za největší blábol všech dob.

Ano, řeč je o Ronaldinhovi, bývalé hvězdě PSG, která mířila na Nou Camp.

Kdyby ho (Ronaldinha-pozn.autora) ostatní (mnohem bohatší) zájemci tolik chtěli, tak by rozhodně neskončil na Nou Campu. Z reakcí na ostatních serverech je znát, že fanoušci MU o něj moc nestáli. Ve srovnání s ostatními ofenzívními hvězdami Barcy mi Ronaldinho vychází na lavičku. O místo by musel připravit Marca Overmarse, který byl v minulé sezoně nejlepším z blaugrana. Brazilec je jako útočník neproduktivní, jako záložník zase nespolehlivý při bránění. Sestava s ním by vypadala asi takto: Rustu - Gabri, Puyol, Marquez, Fernando - Xavi, Cocu - L.Enrique - Ronaldinho, Kluivert, Saviola. Křídelní hra by neexistovala a co vůbec chtějí udělat s Quaresmou a Luisem Garcíou, to je pro ně zářez!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkné, nicméně aspoň měl odvahu říct předem svůj názor a nedělat pak generála (Kokotova) po bitvě jako většina z vás (i z vás dvou)...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz+Che Guevara

Ale ukazuje se, jak moc merengues Barcu podceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo v roce 2003, tak se nediv

Reagovat
HOST*Cyracle

Naprostý souhlas s Yardou, naprosto vystihl laciné názory geerála KOKOTOVA, důležité je říct svůj názor předem, ten kdo nesouhlasí, ať napíše názor předem a ne, že kritizuje, až je už dávno po všem.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz+Che Guevara

Jo fajn, my jsme nechtěli rejpat, jenom nám to přišlo dost vtipný.

V porovnání se současnou situací je to jako nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových věcí asi najdeš víc. Já se za frázičky typu "moc to neschvaluju, ale uznávám, že je dobrej" totiž neschovávám, to bys musel hledat jinde.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz+Che Guevara

To jsem udělal já a moje druhý já taky a jak jsme dopadli. Teď píšeme z Bohnic. A je dobře, že aspoň řekneš svuj názor a řekneš to tak jak si to myslíš, to se nám líbí. Je to lepší než jiný štouralové a zaslovotahači a Kyslíkový peroxidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že i ostatní uznají, že já jsme ten poslední, co se bojí řít svůj názor...Tak se uklidni, nebo ti zruší vycházky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme"? Tak, kdybych nevěděl, kde jsi, tak bych řekl, že máš vypolstrovanou celu hned vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak jeden názor stran příchodu Eto´a do Barcelony:

"Re: Re: Re: ETO´O v Barce

Dr. Kyslík, 12.08.2004 21:24:48

Tak to ne, já bych radši Baroše, mám ktomu své důvody...

Útočníka jsme možná potřebovali,ale na druhou stranu by bylo lepší´, aby zůstal saviola a nemuseli jsme nic platit."

Reagovat
smazaný uživatel

To pro ty, kdo by se chtěli posmívat za předčasné názory jenom Merenguesovi...

Reagovat
smazaný uživatel

U mě nešlo o fotbal, jak jsem tam psal. Takže proč se posmívatg tomu, že bych tam chtěl Baroše? Neřek jsem, že by hrál líp. U Savioli nevíš, jak by se mu dařilo v Barce. Byl schopen dát sedmnáct gólů v době krize.

Takže abych o srhnul. Merenguesovi se kldině můýeme smát nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

To už skoro vypadá na komplex, že do toho zatáhneš mě, ale co, docela tě chápu. Kdyby měl každý důvd jako já, tak by tam Baroše chtěl každý a kdyby bylo všechno jako tehdy a věděl bych jak etoo bdue hrát, chtěl bych tam baroše nadále. Nejde totiž o fotbal, jak jistě víš...Takže příspěvek trochu mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

A není to totéž, když Merengues řekne nějakou předpověď stran Ronaldinha a ty když řekneš, že Eto´a nechceš a komentuješ to teď ve stylu "kdybych já to věděl"? V čem se to od Merenguesovy předpovědi v důsledku liší? On to jako mohl vědět, jak bude Ronaldinho v Barceloně hrát? A komplexy sem netahej, byl jsi za potrefenou husu první... Až budu mít z tebe komplexy, tak nebudu fandit Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je jasný. Já jsem chtěl Baroše ne kvůli tomu, že bych si myslel, že na to etoo nemá nebo tak. Ani jsme nepsal, že je baroš lepší. Tak co by na tom mělo být směšného či nepravdivého, že bych chtěl tehdy Baroše? Nic. Prostě bych hop tam chtěl, pže by mi to přineslo jisté výhody. A?

U merenguese je všedchno jinak. On se tehdy prostě ztrapnil, pže říkat, jak bude budoucí nejlepší hráč světa na lavce, jasně ukazuje, jak se ve fotbale vyzná...A s těma křídlama to samé. V době, kdy barca vytvořila budoucí nejlepší tým světa, si on myslí, že Barca špatně nakoupila a prodala.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ten tvůj soukromý zájem o Baroše naprosto jasný. VIP vstupenky, podrbání za ouškem od Laporty, ale tak nekritizuje Merenguese za to, že dělá totéž. Eto´o v té době žádný ořezávátko nebyl, na to nezapomeň... O tom, že je něco směšného a nepravdivého jsem já nic neřekl. Šlo jen o to, že Merengues si před třemi lety něco dovolil říct a nepovedlo se mu to. Všichni generálové ho za to sepsujou. Když to uděláš ty, tak to neuznáš, že ses spletl (kde je teď Baroš a kde je Eto´o?), ale hájíš to vlastním zájmem. Ale dělej si co chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem nic nespeltl, není v tomto nic, co by se mi nepovedlo. Mere řekl jasnou blbost. A ne jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, konec, tohle nikam nevede, prostě já mám radši, když se někdo odváží něco předpovídat a třeba i narazí, než když je někdo za pecí a vyleze se radovat, až když je všechno jisté...(neberu přestupy, to je vždy lepší počkat)...

Reagovat
smazaný uživatel

No co asi. Pak jsi ještě tvrdil, že se BARCA v létě 2004 zbláznila, že nemá křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

1. očekávání

2. Podcenování

2. Zklamání

3. Naděje

4. Bezmoc

5. ubohost

6. apokalypsa

Reagovat
HOST*Oscar Tramor

7. další titul pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

nemam moc rad ludi, ktori fandia barce koli tomu, aby mohli machrovat a robit si srandu z madristov.

nehovorim, ze obcasne podpychnutie nezaskodi, ale smrdi to tu trendovym fandovstvom

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevíš, Čurenko, jak rád bych si ten tvůj příspěvek vytisknul a po sezóně (věřím, musím věřit, nic jiného nezbývá, že úspěšné) ti ho šel nacpat do držky. Ale rozhodne se na hřišti (to taky věřím)... Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Vytiskni si ho, nalep na dveře a pak si pomaličku, polehoučku zaškrtávej jednotlivé etapy s přitom si vzpomen na slova Generala....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, možná si to vytisknu, ale pak si s tím ..... ..... a pak ti to půjdu nacpat do chřtánu, až ti hvězdičky se zahrádkou spadnou, Generále!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl udělat to stejné tobě, tak bys dopadl ještě hůř, tak copak se to snažíš dělat jiným? tvé loňské hodnocení hráčů obou týmů bylo více než směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si, že bych napsal takový "inteligentní" seznam jako svobodník Čurenko... Hodnocení hráčů? Kdepak jsem ho tak podrobně napsal? Stačí aspoň měsíc v roce, protože si fakt nevzpomínám...

Reagovat
HOST*nofan

Že AC bylo odebráno 30 bodů a tedy, že bude hrát LM se přece ví už týden a v nové sezoně bude odečt. 8 bodů. Tak proč tenhle článek. Jako, že mam mít radost, že jim nic víc nepřišili ?

Reagovat
PJ

Proč? Zkus si článek přečíst ještě jednou, třeba tě to i napadne... A jestli ne, tak je asi každá pomoc marná...

Reagovat
HOST*nofan

Tak máš pravdu. Přečetl jsem si to ještě jednou a fakt jsem blbej. Ten článek mi fakt nic nedal. Že někdo bude hrát s někym, to může být takovejch článků 20.

Reagovat
HOST*

Vy kurvy, AC jsou největší vaty!!!!!!!!! Jen závidíte že nevypadáte jak italové a že vá nikdo nechce. AC zničí všechny!!!!!!! FORZA MILAN!!!!! GRAZIE |SILvio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILAN CAMPEONE!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Italové největší megavaty!!!! Ať žije |Alessandro NEsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s Ballackem a Shevchenkem to AC nandají.

Reagovat
HOST*

Ty blázne, italové je poníží jak psy FORZA ITALSKÝ DESIGN!!!!! Kup si něco na sebe!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem nečekal. Je to dost nespravedlivý vůči jiným týmům, které hráli serii A bez příplatků za lepší flek. Ale co, AS Řím si ACéčko v lize povodí!!! LM bude letos pro AS taky celkem povedená. Tipuju minimálně čtvrfinále (prostě optimista). FORZA ROMA!

Reagovat
HOST*dudy

Ten Milán může být rád že to takhle dopadlo. díky známostem ve vyších kruzích zůstal v evropě a v lize. je to nefér kvůli jiným klubům. být to třeba jinej tak ho tam nepošlou . celý to udělalo jméno klubu a ne spravedlnost....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle je další z povedenejch vrcholů týhle "očistný kůry" v makarónsku . Nezlobte se na mě, ale tohle už je vážně spíš k smíchu . AC si to krásně zařídilo. Trest, osvobození, zrušení části trestu přesně tak, aby se ten trest stal víceméně jen papírovým a platonickým, tzn. odečet jen "na voko". Finančně se AC prakticky nic nestalo.

Nechtěl bych se nijak zastávat Juve, ale zaráží mě diametrálně rozlišnej dopad na klub:

Na jedný straně Juve - je totálně v hajzlu, bez titulů, bez ligy, bez největších hvězd, který prodal za polovinu ceny, bez zisků z TV práv příští rok, bez LM příští rok.

A AC? Podle mě nepřišli o nic ... (opravte mě, jestli na něco přijdete). Mají hráče, mají ligu, můžou do LM, budou příjmy z TV práv a vrcholem je, že možná z Juve koupí ještě jejich dvě opory - tímhle by ta fraška byla asi úplná (anebo, že by přecejenom ne ...?).

Alespoň je vidět, že spravedlnost je fakt asi slepá.

PS: Jak by řekl můj kámoš: "Pěkně, pičo, pěkně!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

PS 2: Bejt fandou Juve, tak se řádně (a správně) nasranej a šel bych rozmlátit těm kreténům na špageťáckým svazu držky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nemá za majitele bývalého premiéra, to bude asi ten problém...

Reagovat
Xavi

Tady nejde jen o fandy Juve, ale o všechny fotbalové fandy. Je to další rána!

Reagovat
smazaný uživatel

A to má ještě Ujfi drzost říct, že Itálie ukázala celému světu, jak se to má dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, mám nápad jak dát AC najevo, že ho v LM a serii A nikdo nechce: stačilo by, kdyby hráči soupeřícího týmu nastupovali proti AC z černejma páskama na rukávech nebo páskou zalepenejma znakama Fair Play (něco, jako kdysi naši hokejisté, když si zalepili rudou hvězdu v národním znaku ).

Bylo by to jen gesto, ale myslím, že směrem k UEFě celkem výmluvný ... .

Co říkáte?

PS: ale kterej klub se bude chtít otevřeně postavit všemocnýmu ACM, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko bolo dnes piv ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám to doufám brát tak, že AC budeš fandit, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja skor narazam na istu utopiu

Reagovat
smazaný uživatel

Už som sa zlakol

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chcete přesvědčit, že Dr.Kyslík není chlap, ale pouhý provokatérek, jehož hlavní náplní života je srát ostatní, tak viz diskuse: Anglie, Arsenal, Rosický...

Reagovat
HOST*Real

No tak tohle už víme všichni. Nedávno jsem se s ním bavil v míru a on na mě vyjel, že prý jsem "hlupák" atd. Takže máš naprostou pravdu. On je fakt jiný. Akorát nevim, jestli se mu mám smát a nebo ho litovat. Třeba má nějakou duševní poruchu (a to myslim vážně). Jinak to totiž snad ani neni možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co má společného mír s tím, že jseš hlupák. Můžeš se baviot v míru jak chceš a přesto budeš hlupák, pokud budeš kecat takové nesmysly, jaké si tehdy kecal. Mír to nijak neovlivní.

Reagovat
HOST*Real

No vždyť to řikam ... nadává a ještě jsem mu ani nic nenapsal.

Reagovat
HOST*Real

P.S.: Nevim proč to merengues mohl pochopit hned a tys to nepochopil vůbec. No a pak tady něco říkej o hlupácích.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi proto, že to cos říkal, bylo kladné pro real, proto se toho zastal. To je naprosto logické a většině o dojde...někteří to berou jako důkaz.

Reagovat
HOST*Real

AAAAA tak proto jsi nechtěl přiznat, že mám pravdu ... protože to bylo příznivé pro Real. Těď jsi se teda dokonale prokec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil o postoji merenguese, opět: Většině to došlo, tobě ne. Jak říkám. Staří hráči trofeje nevyhrávají. Ty si myslíš, že jo a argumentuješ hráči AC Milán. Ale prý jsou dobří, jen se nedaří týmu. A proto ani žádný jiný tým na světě se základem tak starých hráčů nic nevyhrává. Jo jasně, je to kvůli tomu, že je to veprospěch realu.

Reagovat
HOST*Real

Uvědomuješ si vůbec, že ta tvoje většina jsi jen ty sám? Jo jen tak mimochodem ... krásně se tu ztrapňuješ. Kyslíku ty máš prostě jeden gigantický problém ... absolutně neuznáváš cizí názor a když někdo řekne něco jiného, tak ho hned začneš urážet a nadávat mu, což něco dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, pokud to dokážeš obhájit, pokdu ne, je mi líto. a tys to nedokázal.

Reagovat
HOST*Real

A podle tebe je jako finále a semifinále Ligy Mistrů neúspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Srát ostatní ani ne, ale tebe naseru rád, koneckonců proč ne, když ty se oto občas taky pokusíš (sice neúspěšně, ale zkoušíš to taky).

Reagovat
smazaný uživatel

Řeči na internetu může mít každý, já ti domů nevidím, co děláš za monitorem za ksichty, takže tohle ti fakt nemusím věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud tedy tu zmíněnou vedlejší diskusi s tvým nevkusně zataženým tématem bereš za mé nasrání, tak bys ses měl radši u toho Chocholouška sám udat....

Reagovat
smazaný uživatel

Tys začal mluvit o sraní lidí z mé strany a jako důkaz si dal to, co jsem ti napsal. Myslím, že je jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si vypůjčím tvou vtipnou repliku z jiné diskuze "Já mluvím obecně." "Srát ostatní ANI ne, ale tebe..." to vypovídá o tvém charakteru dostatečně. Když někoho vyprovokuješ, většinou ho i nasereš, ale pokud je tohle základní náplní tvého života, tak upřímnou soustrast...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli chování na internetu považuješ za základ života, tak mi ti je taky líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to se buď na internetu přetvařuješ nebo seberealizuješ, a v životě jsi normální, nebo naopak, takže někde hraješ divadlo, odkud je ti to povědomé?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvíme o chování ale o prioritách, tobě to doteďˇnedošlo nebo jsi jen neměl co říct?

Reagovat
HOST*

Jo, italský fotb. svaz, italské soudy a teď i UEFU podmázl Berlusconi, že? Jste idioti ACM Vám alespoň ukáže. FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ten dojem, že AC už nám ukázalo. Never more

Reagovat
Radin

Už se těším že doufám na každém zápase AC uvidíme fanoušky soupeře pískat a volat něco jako korupce,peníze,nebo že nebudou chodit diváci vůbec

Reagovat
HOST*

Hloupý snílku... Navíc ty reakce budou hráčům AC u prdele.

Reagovat
jenage

ac milan uz jsem nesnasel driv, ale ted to tihle nagelovani buzici co zerou spagety prehnali

Reagovat
HOST*Tom

Abyses neposral. Žer si svoje knedlíky, ty zakompexovanej čuráčku.

Reagovat
HOST*

Reagovat
jenage

knedliky? ty mas ty mezi nohama....

Reagovat
HOST*

Zajdi se pořádně obléct a nemachruj tady. Ať žije ACM!!!

Reagovat
Il Principino

Dimmi cos'e

Che ci fa sentire

amici anche se non ci conosciamo

Dimmi cos'e

Che ci fa sentire uniti

anche se siamo lontani

Dimmi cos'e, cos'e

Che batte torte forte

forte in fondo al cuore

Che ci toglie il respiro

e ci parla d'amore

Grazie Roma che ci fai

piangere abbracciarci ancora

Grazie Roma, grazie

Roma che ci fai vivere e sentire ancora

Una persona nuova

Dimmi cos'e, cos'e

Quella stella grande,

grande in fondo al cielo

Che brilla dentro di te e

grida forte forte dal tuo cuore

Grazie Roma...

Grazie Roma...

Dimmi chi e

Che me fa sentir

importante anche

se non conto niente

Che me fa re quando

sento le campane

la domenica mattina

Dimmi che e, chi e

Che me fa campa' sta

vita cosi piena di problemi

E che me da coraggio

se tu non me vuoi bene

Grazie Roma...

Grazie Roma...

Reagovat
Il Principino

Opravdu k neuvěření, že Milan vyvázl z korupční aféry tak lacino......Milán si zasloužil pád do Serie B a Juve do Serie C....a k tomu všemu bude Milan hrát Ligu Mistrů.....

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta ACM bol obvineny len z jedneho zapasu,zo Sienou. Za to by si ho poslal do Serie B ?

Juventus toho popodplacal omnoho viac

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, když zabiju jednoho člověka, jsem menší vrah, než ten, kdo zabije deset ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Zabiješ jednoho člověka a je z tebe vrah, zabiješ jich milión a je z tebe dobyvatel!"

Tak odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

yarda:Máš pravdu, když zabiju jednoho člověka, jsem menší vrah, než ten, kdo zabije deset ...// tak to si vystihol...presne tak,ten smajlik je tam zbytocny.

Je logicke, ze ked ACM podplacalo len v jednom zapase,musi dostat mensi trest ktori toho podplatili omnoho viac.

Stejne tak je logicke ze vrah ktory zabije 1 cloveka dostane napr. 15 rokov,a ten kdo ich zabije 10 dostane kreslo.Ale tento priklad je spatny,pac to je relativne, v cine by dostali obidvaja kulku do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

*..mensi trest ako juve ktori...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vedle jak ta borovice, Stame, to byla hláška hlavního záporáka z Cliffhangera...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a stame, máš sice pravdu, že, když zavraždíš jednou, dostaneš menší trest, jak když zavraždíš opakovaně, ale pro mě jsi pořád vrah s krví na rukou. Přeber si to, jak chceš

PS: a ještě dodám, že ACM je teď pro mě vrah z krví na rukou, který se kvůli skvělým právníkům a shovívavému soudu vyhnul trestu. Tohle si zase přeber sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sorry, checeš vědět film. Už mi to došlo. Ale Cliffhanger to podle mě nebyl, ale můžu se mejlit

Reagovat
smazaný uživatel

sak jo,vrah si porad ale mensi

Reagovat
smazaný uživatel

to chces powedat jako ze ostatne kluby by sa nespravali ako ACM, keby boli v takej situaci? urcite by pouzili vsetky dostupne prostriedky,samozrejmostou su skveli pravnici a pod.Newerim ze by odkracali s usmevom na tvari do nizsej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ty neomylní fanoušci Barcelony mě někdy tak rozesmějí svou ... Když to tam dávám, tak asi, kurva, vím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat?

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele