AC MILÁN POKUKUJE PO IAQUINTOVI

03.01.2007, 13:55
Aktuality
V červenočerné polovině Milána stále hledají kanonýra. AC v letošní sezóně doplácí na slabou střeleckou potenci svých útočníků, díky níž si již v polovině sezóny může nechat pouze zdát o přímé účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. Trn z paty trenéru Carlu Ancelottimu by mohl vytrhnout Vincenzo Iaquinta, primárním cílem kouče ale i nadále zůstává Massimo Oddo...

Rossoneri se o útočníka Udinese zajímali již v létě, kdy hledali náhradu za Andrije Ševčenka. Teď milánští svůj zájem obnovili a budou se snažit přetáhnout mistra světa z Německa, jehož si v konkurenčním klubu cení na 8,5 milionu liber.

Ofenzíva AC v tomto ročníku zůstává hodně za očekáváním. V posledních duelech se sice trochu chytil Alberto Gilardino, trápí se ale Filippo Inzaghi a Ricardo Oliveira. Další forvard Marco Borriello měl nedávno pozitivní dopingový test a zřejmě ho čeká trest. Právě Borriello přitom při možné realizaci transferu měl putovat opačnou stranou.

Iaquinta není jedinou velkou rybou na udičce klubu ze San Sira. Ten se již delší dobu snaží dotáhnout přestup kapitána římského Lazia a italského reprezentanta Massima Odda. "Ničeho se neobávám, máme ještě čas do 31. ledna," prohlásil Ancelotti těsně před odletem týmu na soustředění na Maltu. "Neočekávám, že s námi odletí na Maltu, ale mluvil jsem s vedením a vše je na dobré cestě. Počkáme a uvidíme, co se stane. Mezitím jsme již v Leandru Grimim získali nového hráče, kterého nikdo nezná, je velmi mladý a zajímavý, připomněl Ancelotti příchod mladého Argentince. Tento transfer však ještě není dokončen, Grimi totiž stále neobdržel italský pas a na tomto detailu by nakonec celá transakce mohla ztroskotat.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villa by bodl víc

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, ale dúfam že to nedopadne ako cez leto.Stále nejaké špekulácie a nič z toho.

Nemôžem si pomôcť, ale IAQUINTA sa mi nepozdáva.

Reagovat
HOST*romanista

to drevo iaquinta jim tak pomuze... spis bych se zameril na suaza, je mnohem lepsi. nebo di natale, kdyz uz nekdo z udinese...

Reagovat
sansiro

Jen to ne...

Reagovat
Shevchenko

A KOHO PODLE TEBE PROSÍMTĚ, NIKOHO ASI CO ?!!!

Reagovat
HOST*GATTUSO

tak Iaquinta lepší než nic, ale taky se mi nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho techničtějšího, takových typů tam máte dost...

Reagovat
HOST*mirror

Souhlasím s tebou! Toho fakt nemusím, v Miláně sa vůbec neprosadí, jen v Udine. Proboha proč raději nekoupi třeba Saviolu, ten je přece na odchodu z Barci, nebo nějaké zvučné jméno, hlavně né Cassana!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele