AC MILÁN HLEDÁ BRANKÁŘE, PŘIJDE GOMES?

06.03.2007, 14:29
Aktuality
Brankář Dida sice do Barcelony po sezóně neodejde, AC Milán ale i přesto usilovně hledá jeho nástupce. 33letému gólmanovi konči v červnu v italském klubu kontrakt a na podpis nového to zatím příliš nevypadá. Mezi třemi tyčemi by i nadále mohl stát Brazilec, italský tým totiž má zájem o Heurelha Gomese...

26letý Gomes je v současnosti hráčem nizozemského PSV Eindhoven, kde má smlouvu až do léta 2010. Brazilský gólman podává spolehlivé výkony a svou postavou hodně připomíná právě krajana Didu. Tomu v červnu vyprší na San Siru kontrakt a nový podle posledních zpráv zřejmě nepodepíše.

Gomes, jehož cena se pohybuje okolo sedmi milionů eur, by o sedm let staršího Didu mohl nahradit hned dvakrát. Vedle AC Milán by se mohl zabydlet i v základní sestavě reprezentačního trenéra Dungy.

AC Milán má v současnosti na soupisce hned pět brankářů. Didovými náhradníky jsou Marco Storari, Valerio Fiori a Zeljko Kalač, s nímž vedení klubu včera prodloužilo smlouvu o další rok a jeho odchod je tak nejméně pravděpodobný. K tomu všemu je třeba ještě připočítat také Christiana Abbiatiho, který v současné době hostuje v FC Turín.

Fanoušci Rossonerri mají ještě jeden velký sen, a to příchod Gianluigiho Buffona. Italský reprezentant se stále ještě definitivně nerozhodl, zda i svou další kariéru spojí s turínským Juventusem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ani Gomes by nebol zlý...ale Gigi by bol lepší, a asi aj Akinfejev.

Reagovat
HOST*Kuba

Gomes pusobi znacne nejiste ale chyta velmi spolehlive. Je rozhodne lepsi nez Dida(na Gigiho asi nema a na Cecha uz vubec ne,ale i tak OK)

Reagovat
smazaný uživatel

Aki - Storari

Reagovat
Shevchenko

nesouhlas

Gigi - Kalac

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ale myslel reálnou dvojku

Reagovat
Shevchenko

Já ne? Kalac bude na 80% dvojkja

Reagovat
smazaný uživatel

myslím komplet dvojku gólmanů - Gigi je nesmysl

Reagovat
Shevchenko

leda hovno, tak tedy Aki - Kalac

Reagovat
HOST*1860

gigi v zadnym pripade!!

Reagovat
HOST*igis

Myslim, ze Akinfejev by byl idealni jednickou a Kalace bych si ponechal jako dvojku.

Reagovat
HOST*

Ja tam cchem Kamila Contofalskeho!

pre tych ktory nevedia kto to je je to brankar Zenitu Petrohrad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele