Abidal nakonec v Monaku nepokračuje, upsal se Olympiakosu

05.07.2014, 20:47
Aktuality
Jenom několik desítek hodin platila informace, podle níž bude Éric Abidal pokračovat v dresu AS Monaco. Zkušený francouzský obránce se s knížecím klubem před dvěma dny sice dohodl na prodloužení spolupráce, následně ovšem zamířil do Řecka a stal se novou posilou Olympiakosu Pireus...

Abidal příští týden oslaví své již 35. narozeniny a jako předčasný dárek si dal angažmá v Řecku. Tem odletěl těsně po podepsání nového kontraktu s AS Monaco a poté, co prošel zdravotní prohlídkou, byl představen jako nová posila vládce tamní ligy.

"Olympiakos oznamuje příchod obránce Érica Abidala z Monaka," stojí v prohlášení na internetových stránkách Olympiakosu, jemuž se hráč upsal na dvě sezony.

Abidal v minulosti působil v Lyonu a Barceloně a během angažmá v Katalánsku jeho kariéru zabrzdily vážné zdravotní problémy. Nejprve se podrobil operaci nádoru na játrech, následně absolvoval transplantaci jater, v obou případech se dokázal zotavit a vrátit se na hřiště.

Autor: Tomáš Pavlík / olympiacos.org

Komentáře (21)

Přidat komentář
zekq

Salam aleykum bratre!

Reagovat
jakubbosak

3.7. 2014 - Carvalho a Abidal pokračují v AS Monaco.

5.7. 2014 - Abidal nakonec v Monaku nepokračuje, upsal se Olympiakosu.

Reagovat
edejv

proto tam je asi to slovo "nakonec"

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup dohodnutý dlooouho dopředu, chtěl si splnit sen a zahrát si s božským Vladkem, avšak osud mu tentokrát znovu nepřál. Ale bojuj znovu a možná někdy v Emirátech...

Reagovat
smazaný uživatel

cože...

Reagovat
Robochelsea

Ako môže dva dni po predĺžení zmluvy prestúpiť? To fakt nechápem. Veď keď tú zmluvu podpisoval, chcel asi ostať v Monaku, a pár hodín po tom sa rozhodne ináč A ešte by ma zaujímalo, či za neho niečo zaplatili. Byť riaditeľom Monaka, určite by som ho nepustil zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zmluvy dnes sú komédia podpíše ráno na 5 rokov a poobede prestupuješ

Reagovat
smazaný uživatel

*podpíšeš*...ale Abi môže on je osobnosť a veľký človek

Reagovat
Robochelsea

To síce je, ale tento prestup je komický.

Reagovat
smazaný uživatel

UNICEF

Reagovat
Godwinson

Že si nechají z té dvojice Carvalho - Abidal právě Carvalha je pro mě tedy šok (pokud ho ještě neudají, ale s tím bych moc nepočítal). Výkonnostně poměrně jasně ztrácel. Konečně začali s tou defenzívou pracovat, pobijí se o Auriera, příchod stopera je teď otázka času (tip Mangala).

Reagovat
smazaný uživatel

neudají?

Reagovat
salaminoo

nerodají... mangala by byl skvělý pro ně..

Reagovat
smazaný uživatel

No snad ti budou v Recku platit vcas

Reagovat
nani92

Veľké gesto: Po tom, čo Monaco zdupkalo z už dohodnutého prestupu Victora Valdésa sa veľký kamarát tohto brankára a bývalý spoluhráč z Barcelony Eric Abidal rozhodol, že už nechce hrať za tím, ktorý robí takéto kroky. Aj napriek zníženiu platu sa rozhodol Monaco opustiť a podpísal zmluvu s Olympiacosom

to je fakt alebo bublina?

Reagovat
jany kozak

je to z facebooku fakt tomu veris? chcu z neho spravit moralneho hrdinu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom Valdes určite

Reagovat
ACSeRw!n

olympiakos

Reagovat
smazaný uživatel

jupíííí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele