ABBIATI NA HOSTOVÁNÍ DO ATLETIKA

26.06.2007, 15:16
Aktuality
Christian Abbiati znovu odchází z AC Milán, tentokráte dokonce do jiné země. Po turínských klubech Juventusu a FC bude působit v Atletiku Madrid, s nímž se stejně jako s předešlými dočasnými zaměstnavateli dohodl na ročním hostování...

O tom, že Abbiati opět odejde ze San Sira, bylo prakticky jasno již několik týdnů před koncem sezony. Rossoneri podepsali nové smlouvy hned se třemi brankáři - Didou, Valeriem Fiorim a Zeljkem Kalačem, a už v ten moment bylo jasné, že na 30letého Abbiatiho opět nezůstane místo.

"Rád bych zůstal, na druhou stranu si kvůli tomu ale nemohu nechat každým rokem snižovat plat," zdůvodnil Abbiati svůj krok.

Ani v Atletiku však na Abbiatiho nečeká snadná úloha, o post brankářské jedničky totiž bude soupeřit s argentinským reprezentantem Leem Francem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

mel jit spis do lazia jako nahrada za peruziho....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jasný náhradník, Leo Franco je nakutý golman, perspektivnější a bude se stále zlepšovat.. ale možná dobrý tah, zkušený golman snad pomůže ve vypjatých zápasech.. možná podmíněno porážkou od Barcy..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a vůbec dobře pro Lea, bude mít slušnou konkurenci (i když Abbiati je podle mě jenom lehoučce nadprůměrný brankář).. snad se dokáže soustředit a nebude jeho výlet do Madridu fiaskem..

Reagovat
HOST*GATTUSO

taky myslím, že jasná dvojka za Francem a navíc rozhodně slušnější konkurence, než Cuellar. i když mi Abbiati přijde rok od roku slabší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele