Abate poprvé v reprezentaci

06.11.2011, 22:48
Aktuality
Trenér Itálie Cesare Prandelli zveřejnil nominaci na přátelské zápasy s Polskem a Uruguayí. Ve výběru je poprvé obránce Milána Abate.

Nominace Itálie:

Brankáři:
Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (Paris St Germain), Morgan De Sanctis (Neapol).

Obránci: Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Zenit Petrohrad), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Turín), Andrea Ranocchia (Inter Milan).

Záložníci: Alberto Aquilani (AC Milan), Daniele de Rossi (AS Řím), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter Milan), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Pirlo (Juventus).

Útočníci: Mario Balotelli (Manchester City), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juventus), Pablo Osvaldo (AS Řím), Giampaolo Pazzini (Inter Milan), Simone Pepe (Juventus).

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dost...

Reagovat
rossoneri89

no konecne ... Abate

Reagovat
hefy

Italové, vysvětlíte mi, proč je v nominaci Ogbonna, když hraje Serii B? Pokud je tak dobrý, takje mi záhadou, proč ho nikdo ze Serie A nezískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam se na Turín podívám je to můj oblíbenej klub a musím říct že hraje dobře i když sem tam má takový špatný části zápasu se mi zdá.... Dřív ho sledoval dokonce i Arsenal ale to už je dlouho.... ale nemůžu říct jestli se zlepšil tak aby měl na repre když jsem ho viděl naposled (pár zápasů v září) tak myslím že ne. Ale asi se zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý Ital...jednou si paamtuju měl nějakou havárii, od té doby hraje celkem pravitelně v Toru, a taky se o něj zajímá širší veřejnost. Ale hraje dobře, jen je trochu zarážející, že ho povolávaj no...nedivím se ti, že tě to zajímá. Jinak o něj měl zájem možná Juve pokud si dobře vzpomínám. Ale letos postoupí, pokud se teda nestane nic, co by mělo zkazito Toro-jízdu za postupem, tak by už od další sezóny měl v SA hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

antonio nocerino palermo ? panove neblbnete ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak pratelacek s Uruguayi uz se tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

buffon-maggio,barzagli,chiellini,criscito-nocerino,de rossi,pirlo,marchisio-balotelli,pazzini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Buffon,- Abate, Barzagli, Ranocchia, Balzaretti,- De Rossi, Pirlo, Nocerino,- Aquilani,- Balotelli, Pazzo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele