11. kolo Gambrinus ligy pohledem Zdeňka Zlámala

30.10.2007, 21:10
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Server EuroFotbal.cz pokračuje po týdenní odmlce v rubrice Kolo Gambrinus ligy pohledem hráče, ve které oslovený fotbalista hodnotí uplynulé kolo nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže. Dalším hráčem, který pro nás bude komentovat odehraná jednotlivá kola, je brankář FC Slovanu Liberec, bývalý člen reprezentace do 21 let a objev uplynulé ligové sezóny Zdeněk Zlámal.


Liberec - Slavia 1:1
Tak tento zapas byl pro nás velice důležitý. Chtěli jsme potvrdit body z Boleslavi. Když jsem viděl, že Krajčík je vyloučený, tak jsem si říkal, to musíme zvládnout. Opak byl pravdou a po vyloučení jsem se nemohli dostat nějak do hry. Říkal jsem si, že Slavie nás může ohrozit jenom ze standardních situací, což se také potvrdilo. Druhý poločas byl z naší strany daleko lepší a je jenom škoda, že jsme ho nedotáhli do vítězného konce. Pro mě osobně bylo velké překvapení, že v soupeřově bráně nestál čaroděj Vaniak. Od trenéra Jarolíma to byl mistrovský tah, protože brankář Vorel je několikrát podržel. Myslím, že to byla zasloužená remíza.

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 3:3
Tento zápas jsem bohužel neviděl a docela mě to mrzí. Co jsem se dočetl z tisku, tak ho hodně ovlivnil rozhodčí, ale jinak to byla velice zajímavá podívaná. Padlo hodně branek, což je jenom dobře pro naši ligu. Doufám, že takových zápasů bude více a přitáhne ještě více lidí do všech ochozů.

Tescoma Zlín - FK Jablonec 0:1
Jelikož Zlínu na dálku fandím, tak to pro mě byl docela překvapivý výsledek. Jablonec jednou vystřelil mezi tyče a hned z toho byla branka. Poté si Jablonec výsledek pohlídal i přes pár náznaků šanci Zlína. Tescoma po fantastickém začátku ligy začíná ztrácet na formě. Doufám, že kluci se vzchopí a přivezou nějaký bodík z Boleslavi. Jinak jde vidět, že trenér Komňacký pozvedl Jablonec a přineslo to první tři body, které jsou pro Jablonec velice důležité.

Sparta Praha - SK Kladno 4:1
Sparta má takovou menší krizi a tento zápas prostě musela vyhrát. Docela mě překvapilo, že se do brány postavil brankář Grigar. Za gól vůbec nemohl a myslím si, že se stane jedničkou. Jinak Sparta potvrdila svou kvalitu a jasně přejela Kladno. Druhy gól byl sporný. Nevím, nevím, jestli Došek nefauloval brankáře Pavlíka. Každopádně to byl zlomový moment zápasu.


Bohemians - Most 1:0
Tak tenhle zápas rozhodla rychlá branka z rohového kopu.Bohemians jsou doma silní i díky fanouškům a tyto zápasy jsou hodně o bojovnosti. Tento výsledek jsem tak trošku tipoval a dokonce jsem si myslel, že se Bohemka prosadí ze standardní situace. Čekal jsem také, že se prosadí objev ligy Toleski. Most také měl pár nadějných šancí, ale měl i trošku smůlu, když nastřelil horní tyč Sňozíkovy brány.


Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:0
Tenhle zápas rozhodly dva okamžiky. Ten první byl určitě vlastní gól Randy, druhý a velice důležitý okamžik byl, že brankář Daněk podržel svůj tým při hlavičce Hudce. Kdyby Hudec skóroval, tak si myslím, že zápas skončí remizou. To se nestalo, a tak Plzeň přidala druhý gól.


FK Teplice - Viktoria Žižkov 4:1
Tento zápas měl jasného favorita a tím byly Teplice. Když Viktoriáni vedli 0:1 po šťastném gólu, tak Teplice zařadily druhý stupeň a jasně je přejely po všech stránkách. Hodně důležitý pro Severočechy byl druhý gól z penalty a tím vlastně rozhodli zapas. Teplice jsou podle mě velicí favorité na přední příčky tabulky.


1.FC Brno - České Budějovice 2:1
Nejen pro trenéra Uličného to byl velice důležitý zápas. Od první minuty Brno chtělo výsledek strhnout na svou stranu, což se povedlo Bestovi. Potom dal gól Kalouda a bylo hotovo. I když Budějovice snížily, tak to Brno už nemohlo prohrát. Myslím, že Brno nehraje v optimální formě a uvidíme, jak bude pokračovat v dalších ligových bojích.

Autor: David Křížka

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*HOST*HOST*

nevím, ale můj názor je, že když to takhle hodnotí hráč, který rozhodně neviděl zápasy na vlastní oči (samo kromě svého), tak nemůže přidat něco zajímavého, vlastně opakuje fakta nebo to, co se napsalo v novinách

Reagovat
Kapřík

Ale kdeže. Jednak to ohodnotí českýmu fotbalu zasvěcenej člověk a navíc je minimálně obdivuhodný, že zdejší autoři přimějí tolik hráčů k projevení vlastního názoru a jen pro tyhle stránky. Já smekám kobouk, kšiltovku a dokonce i ty lupy, co jsem si tam včera našel.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
HOST*

Zvlast takovejhle blbecek

Reagovat
HOST*

tak pokud se budeme bavit o nějakým blbečkovi, tak jím seš rozhodně ty a ode mě máš všech deset bodů

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Autor

Co byste rádi jiného přivítali, kdyz se vam ctenarum nelibi okenko hrace? Rád si vyslechnu vaše návrhy. Třeba přijdete s nějakým originálním nápadem.

Reagovat
HOST*Podr

umi tu nekdo grafitti

Reagovat
HOST*Podr

muj e-mail AdamPodr10@seznam.cz posli nejake grafitti

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je podle mého názoru záležitostí širokých vrstev a proto už konečně odvolejte předsedu s.Macelu.Dvě ovlivnění výsledku v jednom kole je fakt moc.a to je od začátku sezony v každém kole.Rozhodčí, který řídil utkání Teplice - Sparta snad ani nebyl potrestán.Povrává se po Praze, že je to vztahem s dceroz pana Mokrého - já bych tomu věřil. Macelo odejdi! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele