Preview: Città di Palermo - Inter Milán

Do solidní formy se rozehrál Inter Milán, jenž napříč všemi soutěžemi vyhrál sedm zápasů v řadě. Další triumf si může připsat v Palermu, kde sice pět let nevyhrál, ale domácím se vůbec nedaří a hrají o záchranu.

Palermo sice před Vánocemi zažilo záblesk naděje, ale po novém roce spadlo do starých kolejí a dvakrát prohrálo důležitý zápas o záchranu. Na Empoli a Sassuolu. Znamená to, že na sedmnácté Empoli ztrácí už osm bodů.

Sicilané pochopitelně nebudou mít proti Interu co ztratit, na druhou stranu body potřebují a každá domácí ztráta je v boji o záchranu znát. Palermo má ale naprosto katastrofální domácí bilanci, společně s Pescarou zde ještě nedokázalo zvítězit.

Naopak ke skvělým výsledkům se rozehrál Inter Milán. Pod koučem De Boerem tolik kritizovaný. Zdá se ale, že léčba pod Stefanem Piolim zabírá a v tuto chvíli Inter zvítězil v pěti ligových zápasech v řadě. Ty poslední dva proti Udinese a Chievu dokonce musel otáčet.

Nerazzurri se tak vrátili do bojů o evropské poháry a pomýšlejí na ještě vyšší mety. "Našim cílem je skončit tak vysoko, jak jen to bude možné," nechal se slyšet stoper Miranda. "Myslím, že máme dobré hráče, ale v taktice nám leccos chybělo. Pioli přinesl přesně to. Udělal nás silnějšími v taktice i psychice," našel důvod zlepšení Miranda.

Inter má Palermu určitě co vracet. Jejich první vzájemný duel v teto sezoně skončil překvapivou remízou 1:1, kterou navíc zachraňoval čtvrthodinu před koncem Mauro Icardil.

Stefano Pioli bude mít na Sicílii plnou sestavu, což se nedá říci o jeho protějšku Corinim. Na marodce Palerma totiž zůstávají Sallai a Rajkovič.

Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec – Cionek, Gonzalez, Goldaniga – Rispoli, Henrique, Jajalo, Čočev, Pezzella – Quaison, Néstorovski

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič – D'Ambrosio, Murillo, Miranda, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia – Candreva, Brožović, Perišić

Tip EuroFotbal.cz: 2

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it, football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam neni Icardi? Zraněnej nebo....?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobná sestava je že bude hrát v desíti

Reagovat
smazaný uživatel

Ked im to tak dobre ide tak si aj v desiatich trufnu na palermo

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele