28. kolo
31.03.2018 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - SC Freiburg 2:0

Schalke alespoň prozatím odložilo mistrovské oslavy Bayernu, když v domácím prostředí zvítězilo nad Freiburgem 2:0. Hosté dohrávali od 65. minuty bez vyloučeného Petersena. Začátek zápasu byl poměrně vlažný, Schalke sice drželo častěji balón, ale do šance se nedostalo. Až ve 23. minutě se pověsil do vzduchu stoper Naldo a jen těsně minu branku. Minul i Caligiuri a obě strany tak vyšly v prvním poločase naprázdno.

Lodivod Schalke Domenico Tedesco se rozhodl osvěžit hru příchodem dvojice Harit-Schöpf, ale byli to hosté, kdo se mohl po hodině hry ujmout vedení. Sierro byl ve vyložené šanci, ale celek z Gelsenkirchenu zachránilo břevno!

Následně platilo otřepané nedáš-dostaneš! Embolo šel do kontaktu s hostujícím zadákem a sudí nařídil velmi přísnou penaltu. Daniel Caligiuri poslal balón přesně k tyči a i když brankář Schwolow vystihl směr, tak na balón nedosáhl.

Freiburg tíhu okamžiku neunesl a jen o chvíli později si vybil frustraci Nils Petersen, který slovně atakoval sudího a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Šance hostů na bodový zisk se tím rapidně snížily. Další ránu pak Freiburg obdržel v 73. minutě, kdy Bentaleb vysunul Burgstallera, který samostatný únik proměnil ve druhý gól. Už na rozdíl tří branek mohl zvýšit Embolo, jenomže skóroval z ofsajdu.

Schalke nemělo problém výsledek udržet až do konce a zaslouženě zvítězilo 2:0, čimž odsunulo oslavy Bayernu minimálně do dalšího kola.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Akovečka Šalke, Hoffenheim, Leverkusen, Bayern vše za 1 nemuže vyjít za větší peníz. Někde bude výmrd .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele