3. kolo
09.09.2017 15:30 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen 3:1

Katastrofální začátek Bundesligy zažívá Bayer Leverkusen. Tradiční celek sice v Mohuči vedl, ale domácí třemi brankami výsledek otočili. Farmaceuti tak mají po třech kolech jediný bod a jsou předposlední. Mohuč bodovala poprvé a je třináctá.

Mohuč sehrála s Bayerem vyrovnanou partii. Ani jeden z týmů neměl trvalou převahu, ale skóre nakonec otevřeli hosté. Dominik Kohr se prodral do vápna a přesnou střelou poslal hosty do vedení. To se psala 22.minuta a od této doby převzali iniciativu domácí. Zhruba o čtvrthodinu později orazítkoval břevno Öztunali, avšak na vyrovnání si domácí museli ještě počkat až na závěr poločasu.

Mohuč vstřelila klasický gól do šaten. Brosniski se v souboji 1 na 1 krásně uvolnil a přesným pasem vyzval ke skórování Jošinoriho Muta. Ten sice nebyl v úplně optimálním postavení, ale těžký kop zvládl na výbornou.

Stejný obraz hry byl k vidění i ve druhém poločase a v 58.minutě domácí dokonali obrat. Na rohový kop Öztunaliho si naskočil Abdou Diallo a leno podruhé inkasoval. Na tahu byl Leverkusen, ale u balónu zůstávali domácí a brzy vstřelili třetí gól. Öztunali ve vápně perfektně udržel balón, přiťukl ho Suatu Serdarovi a Mohuč už vedla 3:1. V poslední minutě zápasu ještě mohl snížit Kiessling, ale hlavičku z malého vápna poslal mimo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Werkrider

1:4

L

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele