15. kolo
17.12.2016 15:30 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hamburger SV 3:1

Do Opel Areny v Mohuči zavítal Hamburk a utkání nabídlo hned čtyři góly a mnoho zajímavých šancí. Do první z nich se už ve čtrnácté minutě domácí celek, když po centru Donatiho ve vápně hlavičkoval Jhon Cordóba, gólman Mathenia se ale vytáhl. O tři minuty měl další podobnou příležitost Bell, ale nedokázal svou hlavičku vměstnat mezi tři tyče hostující branky.

Dle známého hesla nedáš - dostaneš se tak o čtyři minuty později dostali do vedení fotbalisté hostí. Bobby Wood se těsně před hranicí vápna opřel do míče a jeho střela plachtila vzduchem, až skončila za zády bezmocného gólmana Jonase Lössla. Asistenci si u úvodní branky duelu připsal Matthias Ostrzolek. Hned o minutu později mohlo být srovnáno, jenže dnes velmi aktivní Cordóba ve vyložené příležitosti v šestnátce branku Hamburku překopl.

Domácí se dočkali vyrovnání ve třicáté páté minutě, kdy nepřesného odkopu hostující obrany využil Danny Latza. Za stavu 1:1 se šlo do kabin a byl to znovu defenzivní záložník Mohuče, kdy se dokázal po návratu z poločasové přestávky prosadit. V padesáté šesté minutě hráči domácích zasypali Matheniu střelami, a ta Latzova skončila v síti.

O jedenáct minut později padl třetí gól Die Nullfünfer a Danny Latza dokonal hattrick. Ke středopolaři Mohuče se po centru z pravé strany dostal míč v blízkosti šestnáctky, Latza se nerozpakoval a potřetí v utkání rozvlnil síť hamburské branky.

Mohuč tak porazila Hamburk doma 3:1 a slaví tři body, přístavní celek je nadále kandidátem na sestup.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele