7. kolo
15.10.2016 15:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

1. FC Köln - FC Ingolstadt 04 2:1

Köln i Anthony Modeste potvrdili skvělou formu. Tentokrát to odnesl Ingolstadt, který tak zůstává přikovaný na posledním místě.

Zápas nezačal příliš vesele pro Frederika Sörensena, neboť si po srážce s Moritzem Hartmannem přivodil krvavé zranění, tudíž musel znovu do šatny. Ve 13. minutě to po rozehrávce standardní situace zkoušel Risse, leč Nyland byl mezi třemi tyčemi pozorný. Po dvaceti minutách prásknul do balonu Almog Cohen a za Timo Hornem dunělo břevno.

O dvě minuty později se v dobré příležitosti ocitnul Yuya Osako, nicméně těsně minul. To jeho spoluhráč Anthony Modeste byl záhy přesnější. Vzájemná sehranost těchto dvou spoluhráčů vyšachovala ze hry ingolstadtskou obranu, takže Modeste zpracovával sám před Nylandem a z otočky jej prostřelil - 1:0.

V minutě devětatřicáté to už už vypadalo, že si Osako proklestí cestu do vápna mezi dvěma protihráči. Levels japonského šikulu nakonec poslal k zemi, takže se kopala penalta. Anthony Modeste mířil přesně do levého dolního rohu, takže Orjanu Nylandovi nebylo nic platné, že uhodnul směr - 2:0.

Po změně stran se do šance dostal jako první Konstantin Rausch. Zblízka sice našel síť, leč jenom tu boční. Hned poté Modeste zase skóroval, avšak tentokrát slavit nemohl, protože stál v ofsajdu. Poté mohl z dobré práce Marcela Risseho těžit zase kanonýr Anthony, nicméně čtyřiašedesátá minuta nebyla jeho osmému zásahu v sezoně nakloněna.

Následně si v souboji s Leckiem počínal zřejmě nedovoleně Dominique Heintz, avšak rozhodčí Tobias Welz nechal pokračovat ve hře. V 71. minutě byl opět neúspěšný aktivní Modeste, přičemž stejně nepřesně si počínal i v 86. minutě po přihrávce Saliha Özcana. Jedna branka ale na Rhein Energie Stadionu ještě přeci jen padla.

K neradosti příznivců týmu Petera Stögera se o ni v 90. minutě postaral z další penalty, které předcházel faul Lehmanna na Daria Lezcana na hranici pokutového území, Lukas Hinterseer - 2:1. Příště čeká na Köln berlínská Hertha, což bude nesmírně atraktivní duel, zřejmě ještě atraktivnější, než střetnutí Ingolstadtu s Borussií Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,8- co zkoušíš booku? Není to trochu moc?.

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
pawelFCB

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele