33. kolo
07.05.2016 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - TSG Hoffenheim 1:0

Hoffenheim sice z půdy beznadějně posledního Hannoveru odjíždí překvapivě s prázdnou, když jediný gól zápasu zaznamenal v 28. Hiroši Kijotake, nicméně nejvyšší německou soutěž bude s jistotou hrát i příští sezónu. Werder Brémy i Eintracht Frankfurt sice ztrácí pouze dva body, vzhledem k jejich vzájemnému souboji je ale nemožné, aby místo jednoho z nich putovala do baráže družina Juliana Nagelsmanna.

Tomuto duelu by vzhledem k průběhu asi více slušela remíza, na zásluhy se ovšem ve fotbale, jak známo, nehraje. Již po šesti minutách hry se hosté objevili v první opravdu stoprocentní příležitosti. Sebastian Rudy se na pravém křídle pěkně uvolnil, aby pak křížným pasem oslovil Kevina Vollanda, který odcentroval na úplně volného Andreje Kramariće, tomu však radost překazil fantastický Ron-Robert Zieler. Jednička Roten se musela mít na pozoru i o chvilku později, kdy to z dálky zkoušel Mark Uth.

Poté si šance začali vytvářet také domácí. Noah-Joel Sarenren-Bazee využil bojovnosti a zároveň kreativity Arkenberga, jeho gólovou střelu ale na poslední chvíli vychýlil mimo tři tyče včasný obranný zákrok. Rychlonohý mladík Sarenren-Bazee dělal defenzivě Hoffenheimu problémy a po jeho dalším průniku a následné zpětné přihrávce vstřelil rozhodující branku Hiroši Kijotake. Míči v cestě do sítě nezabránil ani Oliver Baumann ani stoper Niklas Süle.

Hosté ze Sinsheimu byli několikrát velice blízko vyrovnání, jenomže kýžený gól se přidat nepodařilo. Hoffenheim nespasil ani střídající veterán Kevin Kurányi, ani Jeremy Toljan, jenž v nastaveném čase dalekonosnou ránou orazítkoval břevno.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele