9. kolo
18.10.2015 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Köln - Hannover 96 0:1

Hannover porazil Köln a připsal si na konto druhou výhru v řadě. Znovu to bylo jen o gól, ale tentokrát o takový, který podle pravidel rozhodně neměl platit!

Ještě předtím, než se dostaneme k onomu nakonec rozhodujícímu momentu ze závěru prvního poločasu, se zaměříme tradičně na příležitosti, které se zrodily předtím. První a druhou si záhy po sobě vytvořili Leonardo Bittencourt a Anthony Modeste. Poté se osmělil až Marcel Risse, avšak jeho pokus Ron-Robert Zieler zneškodnil.

A pak - Hiroshi Kiyotake zahrával z pravé strany rohový kop, který prodloužil na zadní tyč Christian Schulz. Timo Horn balon mírně tečoval tak, že jej Leon Andreasen instinktivně uklidil do odkryté brány pravou paží. Gól tedy platit neměl! Viděli to domácí fotbalisté i mnozí příznivci v hledišti, věděl to nepochybně i střelec branky, ale vyprávějte to rozhodčím ... 0:1.

Kozli si však ve druhém poločase vytvořili velice slibné příležitosti, leč neustále na ráželi na zeď jménem Zieler. Balon za ni nedostali ani Modeste, ani Jojić, ani Hosiner. Stögerovi svěřenci se snažili, co to jen šlo, ale neujala se ani další možnost Modesteho. A když už se konečně vydařilo hannoverského brankáře překonat, přeletěl kulatý předmět vyslaný ze Sörensenovy hlavy i břevno jeho brány.

Celek ze Rhein Energie Stadionu tedy nedokázal navázat na vynikající představení proti Schalke a zaznamenal třetí porážku v sezoně, ačkoliv o vítězné trefě se v Německu bude jistě ještě dlouho mluvit. Nulový bodový zisk může domácí mrzet o to více, že v příštím kole zajíždějí do Mnichova, kdežto nyní čtrnáctý Hannover doma přivítá Frankfurt.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele