19. kolo
03.02.2015 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg 1:1

VfL Wolfsburg skóroval, na rozdíl od zápasu s Bayernem Mnichov, tentokrát jenom jednou, tudíž na vedoucí bavorský velkoklub ztrácí z druhého místa stále osm bodů.

Vlci se zdáli býti v dobré formě, ovšem proti Frankfurtu, jenž v minulém kole naopak čtyři góly inkasoval, a to proti zachraňujícímu se Freiburgu, to rozhodně nepotvrdili. Oproti tomu domácí začali nebojácně, jenže ke gólu nevedla ani snaha Takashiho Inuie a ani Alexander Meier nepřidal čtrnáctou přesnou trefu.

Na druhé straně odpověděli Bas Dost a Ivan Perišić, avšak také neúspěšně. Deset minut před závěrem první půle je napodobil Kevin De Bruyne, nicméně třináct minut po začátku té druhé už se skóre měnilo. Výbornou práci s míčem směrem dopředu předvedl Japonec Inui, tudíž na sebe nalákal další hráče soupeře a uvolnil tak prostor pro Stefana Aignera, jenž vběhl do vápna a z první zamířil přesně do vzdálenějšího dolního rohu branky Diega Benaglia - 1:0.

Svěřenci Thomase Schaafa dále měli dobré šance na vylepšení stavu, ale i když je neproměnili, až do 88. minuty vedli. Potom totiž poslal z levé strany do vápna Marcel Schäfer přihrávku, která se potkala s levou kopačkou De Bruyneho, který tak ve dvou jarních utkáních zaznamenal svůj třetí gól.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle bundesliga.de ukázali v zápase s Bayernem kontry jako z učebnice.Dnes jich moc neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
johnn

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

nastupi uz dnes schurle?

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele