31. kolo
17.04.2014 20:30 CET
2 : 3
(1:3)

Reportáž

Hannover veze tři body z Frankfurtu a získává na klidu

Nesmírně důležité tři body si dokázal na frankfurtské půdě vybojovat Hannover, který se po vyhrané přestřelce dotahuje na svého protivníka a před třemi závěrečnými zápasy má na sestupové pozice osmibodový náskok.

Lepší start do utkání si snad ani hostující družina přát nemohla: Pander poslal do šestnáctky centr, který si jako první našel Andreasen a z jedenácti metrů otevřel skóre - 0:1! Radost však 96kám dlouho nevydržela. Zieler s Madlungem nedokázali zastavit Barnettův pas a Lanig už měl následně jednoduchou práci - 1:1. Po úvodní čtvrthodině se tak začínalo "od nuly".

Hra se odvíjela zejména ve středu pole a mnoho zajímavých akcí před oběma brankami k vidění nebylo. Přesto přese všechno Pander ze standardky nacentroval do vápna, kde Stindl předčil Laniga a hlavou upravil na 1:2 pro Hannover! Tento moment dodal hostům na jistotě a to se posléze ukázalo při akci Stindla s Andreasenem, který následně oslovil Ya Konana a rázem to bylo už 1:3. Armin Veh okamžitě reagoval střídáním, kdy Pirmina Schweglera nahradil Alexander Meier. Orlům tato rošáda pomohla, ale Barnetta pálil jen do Marcela. Huszti a Stindl pak neuspěli.

A ve stejném duchu, tedy šancemi H96, začalo i druhých čtyřicet pět minut. Konkrétně to byl Andreasen, kdo natáhl z velké dálky, mičudu ale nasměroval pouze do tyčky Trappovy branky a branková konstrukce záhy podržela hesenské mužstvo i při šanci Husztiho!

Frankfurt se ne a ne dostat do hry. Na Husztiho centr si naskočil Schmiedebach, ale na brankové čáře Orly zachránil obětavý Madlung. Reagovat mohl prakticky vzápětí Lanig, ovšem hlavou branku nenašel. To už však neplatilo po centru Aignera, který sedl přesně do kroku čerstvému Meierovi, a rázem to bylo 2:3! Domácí se snažili za každou cenu srovnat krok, místo toho však mohl po rychlých kontrech definitivně rozhodnout Hannover, ale skóre se neměnilo. Až ve čtvrté nastavené minutě měl obrovskou možnost Stindl, ovšem zblízka na Trappa recept nenašel.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele