28. kolo
26.03.2010 20:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

VfL Bochum - Eintracht Frankfurt 1:2

Frankfurt otočil zápas v Bochumi a opět se posunul výše v tabulce. Naopak domácím proklouzl zápas mezi prsty a ještě budou mít problémy se záchranářskými boji.

Frankfurt byl od počátku aktivnější, což mu dokonale umožňovala pasivní hra Bochumi. Po jednom z propadnutí středové řady domácích se dopředu řítil Korkmaz, nacentroval na Meiera, ten si ale míč nezpracoval ideálně a Heerwagen už neměl potíže. O to překvapivější bylo brzké vedení domácích - Hashemian potáhl míč po pravé straně, nacentroval napříč celým pokutovým územím a Lewis Holtby na zadní tyči už měl jednoduchou úlohu.

Eintracht i přes inkasovanou branku nadále kontroloval hru a ve 29. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání. Köhlerův centr z přímého volného kopu přizvedl hlavou Marco Russ a prodloužením na zadní tyč srovnal stav. Hosté nadále domácí tlačili, Altintop, Meier i Korkmaz byli velmi blízko převržení výsledku na stranu hessenského klubu, ale ani jednou neuspěli a proto šly oba týmy do kabin za stavu 1:1.

Trenéři do druhých poločasů neudělali ani jednu změnu. Jediná tak přišla v přístupu domácích, kteří najednou dokázali ke svému soupeři ve středu pole přistupovat, přesto ale inkasovali. V 64. minutě po brilantním zákroku Nikolova dokázal Korkmaz předat míč Caiovi, ten z 25 metrů napřáhl a zamířil přesně.

V 77. minutě měl na kopačce konečné rozhodnutí Halil Altintop, místo toho ale šancí pohrdl. Na druhé straně se pak v ojedinělé šanci domácích zjevil střídající Dedić, ale přestřelil branku. Frankfurt již domácí takřka do ničeho nepustil a před zápasem v Leverkusenu vyhrál již druhý zápas v řadě. Bochum čeká záchranářský souboj s Freiburgem.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele