14. kolo
22.11.2008 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hannover 96 4:0

Velkolepé představení ze strany Frankfurtu bylo dnes k vidění na jeho domácím stánku. Uštědřil Hannoveru hned čtyři góly a nemalý podíl na tom měl český reprezentant Martin Fenin.

Do první šance se dostal Christian Schulz, poté co se dostal ke střele z úhlu po vyhrané hlavičce jeho spoluhráče v šestátce Frankfurtu, Oka Nikolov byl ale pozorný. Na druhé straně kontroval Eintracht šancí Liberopoulose, který si naběhl na krásny Caiův centr, z první si posunul míč do běhu a jen těsně minul levou tyč Fromlowitzovy branky.

Další šancí ale již Liberopoulos nepohrdl. V 25. minutě Steinhöfer zahrával rohový kop na bližší tyč a bývalý řecký reprezentant se dokázal prosadit. Za čtvrt hodinky to bylo už 2:0. Aktivní Steinhöfer vrátil míč Finkovi pod sebe, ten prudce nacetroval před bránu a Martin Fenin hlavičkoval do břevna. Míč se ale odrazil přímo na hlavu Marco Russe a pro toho již nebyl problém hlavičkovat do prázdné brány. Poslední velkou šancí první půle byl rychlý kontr Fraknfurtu, který po levé straně táhl Martin Fenin. Byl již na dostřel brány Hannoveru, ale jeho rána z úhlu jen putovala podél brankové čáry a nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k dorážce.

Druhou půli otevřel šancí opět Hannover, když po stadardní situaci zahrávané Brugginkem se míč proskákal až před Markuse Prölla, který o poločase nahradil zraněného Nikolova. Pröll hned musel vytáhnou parádní zákrok, aby pokus zneškodnil. Přišlo také velké vzrušení, když Mike Hanke po lehkém faulu Bellaida upadl v pokutovém území, ale hlavní sudí po poradě s pomezním kolegou původně nařízenou penaltu odvolal. Z opakovaného záběru se ukázalo, že správně.

Pak už přišly jen šance na straně domácích, kteří byli o poznání efektivnější. Nejprve Liberopoulos posunul míč na Martina Fenina do strany, ten mu ho vrátil před odkrytou bránu a ostřílený Řek si už poradil - 3:0. V 90. minutě se dostalo i na Martina Fenina, který si to za svůj výkon určitě zasloužil. Patrick Ochs zatáhl míč po pravé straně hřiště, zasekl, vysunul Martina Fenina a ten levačkou obhodil vyběhnuvšího Fromlowitze. Frankfurt tak rozstřílel Hannover 4:0 a odpoutal se od něj v tabulce.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

b

Reagovat
smazaný uživatel

hezky fenin,gol a 2 pripravil.....jen tak dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele