15. kolo
02.12.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

MSV Duisburg - 1. FC Norimberk 1:0

Domácí splnili slib a díky vítězství nad Norimberkem opustili poslední místo Bundesligy. Jedinou branku utkání vstřelil dvacet minut před koncem Ivica Grlic.

Začátek utkání se nesl v až nepříjemně klidném tempu. První půlhodina nepřinesla žádné větší šance a spíše bylo vidět pár beznadějných pokusů. Až po dlouhé nezábavné první "třetině" utkání se ozvali hosté. Konkrétně Zvejzdan Misimovic a Tomáš Galásek. Ale jak Misimovicova střela tak i pokus českého reprezentanta přeletěl břevno Starkeho brány. Domácí Duisburg odpověděl až tři minuty před koncem první půle. To se ke střele dostal Ivica Grlic a jeho bombu zastavil připravený bek hostů Beauchamp.

Druhý poločas začal svižněji a hosté se po pěti minutách dostali do dobré příležitosti. Tu pro Nickyho Adlera připravili Misimovic a Angelos Charisteas, jenže první jmenovaný míč poslal jen do tyče Enkeho svatyně. No a o pět minut později Adler znovu trefil jen tyč. Dvaadvaceti letého forvarda hostů znovu skvěle našel Misimovic, Adler se otočil kolem své osy a míč poslal jedovatě na branku domácích. Jenže ho ještě stačil tečovat domácí brankář Enke a nakonec skončil na tyčce. A do třetice nastřelená konstrukce branky MSV. Tentokráte ho tímto směrem poslal Marco Engelhardt, který zahrával volný přimý kop hostů. Smůla hostů vyvrcholila v 70.minutě. Youssef Mokhtari skvěle přihrál volnému Grlicovi a reprezentant Bosny a Hercegoviny se z desíti metrů nemýlil -1:0. Zápas pak už žádné vzrušení nepřinesl a domácí si připsali velmi šťastné tři body.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele