14. kolo
24.11.2007 15:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - Schalke 04 2:3

Skvělý zápas byl sobotu odpoledne k vidění v AWD-Areně, kde padlo dohromady pět branek. Nakonec však odtud většina fanoušků odcházela zklamaná, jelikož domácí Hannover 96 podlehl Schalke 2:3.

Na začátku utkání si vytvořili jako první šanci hosté, jenže střelu Mesuta Ozila domácí golman Enke zlikvidoval. A o pár chvil se vyznamenal znovu, to když parádní střelu Kevina Kuranyiho vyrazil mimo svou svatyni. Hannover si vytvořil první náznak šance až po čtvrt hodině a hned to vyšlo. Maďarský tahoun domácích Huszti prošel do vápna, kde byl nedovoleně zastaven Bajramovicem a rozhodčí nekompromisně odpískal penaltu. K ní se postavil sám postižený a bezchybně ji proměnil ve vedoucí gól. Hra se pak na chvíli zklidnila, až konec prvního poločasu přinesl další vážnější situaci. Ozil zahrával volný přímý kop a jeho střílený centr posunul Kevin Kuranyi hlavou za Enkeho záda - 1:1.

Druhý poločas začal stejně, jako skončil ten první, tedy brankou střelce Kuranyiho. Ta padla díky jeho krásném voleji po centru aktivního Ozila. Jenže vedení hostům dlouho nevydrželo. O tři minuty později se totiž po centru Hanna Balitsche dostal k zakončení Huszti a podruhé v utkání dopravil balon do sítě Manuela Neuera. A brankový kolotoč stále nekončil svou jízdu. Poslední slovo měl po hodině hry Altintop. Ten si naběhl na Kuranyiho pas, obehrál Viniciuse a s čistou hlavou překonal Enkeho - 2:3. Domácí se poté snažili srovnat, ale když se neujal ani Hankeho pokus, když Bruggink střílel nad a když v nastaveném čase Huszti netrefil hlavou branku, skončil zápas v neprospěch domácích.

Schalke díky vítězství poskočilo na šesté místo, které před zápasem patřilo domácím. Ti se po prohře propadli až na místo osmé.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele