12. kolo
03.11.2007 15:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld 4:0

Dva dvougóloví střelci Sergej Barbarez a Theofanis Gekas se rozhodující měrou podíleli na vítězství Leverkusenu, který tak přerušil svou čtyřzápasovou sérii bez výhry a posunul se na šestou pozici v tabulce. Naopak Arminia si připsal další porážku do sbírky a jejich čekání na tři body v Bundeslize trvá už sedm zápasů.

Leverkusen rázně vykročil na cestu za vítězstvím už v deváté minutě, kdy Gonzalo Castro připravil střeleckou pozici Barbarezovi a ten vstřelil úvodní branku zápasu. Bielefeld reagoval vzápětí a Sibusiso Zuma se oprávněně dožadoval odpískání penalty, avšak rozhodčí Kircher jeho výzvy nevyslyšel a nechal pokračovat ve hře. Hráče Biellefeldu jako by to rozhodilo a podruhé inaksovali. Sergej Barabrez přihrál do šance Theofanisi Gekasovi a ten střelou po zemi k tyči překonal Haina v brance Bielefeldu. O pouhých pět minut později se spolupráce opakovala, Barbarez excelentní přihrávkou na značku penalty našel opět Gekase a ten s přehledem zvýšil už na 3:0.

Druhý poločas byl v režii Leverkusenu, který jednoznačně dominoval, Arminii hrozilo nebezpečí především od útočné dvojice Gekas - Barbarez. Na další branku si však diváci v Bayareně museli počkat až do osmdesáté minuty, kdy Stefan Kiessling přihrál Barbarezovi a ten z dobré pozice uvnitř velkého vápna nemohl zaváhat.

Arminia si bude moct napravi reputaci v příštím kole, kdy hostí souseda ze spodních pater tabulky 1.FC Norimberk. Leverkusen si naopak zvýšil sebevědomí před čtvrtečním duelem v Poháru UEFA na půdě Spartaku Moskva.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele