26. kolo
18.03.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05 2:0

Brémy nastupovaly k nedělnímu zápasu s Mainzem s vědomím, že je jejich případný tříbodový zisk odpoutá od v tomto kole neúspěšné dvojice Bayern, Stuttgart. K vítězství jim měl pomoci překvapivě brzký návrat Miroslava Kloseho na Bundesligový trávník. I přesto, že se Klose střelecky neprosadil, dokázaly Brémy svou šanci využít.

Už po dvou minutách hry mohl poslat do vedení domácí celek Diego, ovšem jeho dobře mířená střela za zády Wacheho neskončila. Stejně si vedl po půlhodině hry i Almeida a po následné dorážce i navrátilec Klose, s jejichž pokusy si Wache poradil. Hostující hráči se do pokutového území dostávali zřídkakdy, a tak se snažili ohrozit Wieseho střelbou z dálky, těmto pokusům ovšem ve většině případu chyběla jak přesnost, tak razance. V 60. minutě se dokázaly Brémy konečně prosadit, když po pasu Fritze skóroval střelou do levého koutu brány Vranjes. Pojistit vedení mohl za další tři minuty střídající Rosenberg, jeho střela ale skončila pouze v boční síti. Uklidnění do řad domácích fanoušků přišlo až v samotném závěru zápasu, když se v druhé nastavené minutě prosadil po rohovém kopu Diego.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele