17. kolo
23.12.2007 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus Turín - AC Siena 2:0

Juventus ukázal, že ze souboje o titul se ještě necítí odepsán. Hladce smetl sestupem ohroženou Sienu góly Salihamidžiče v prvním a Trezegueta v druhém poločase.

Siena minulý týden nešťastně nezískala všechny tři body s výše postavenou Neapolí, možná proto před utkáním neštřila sebedůvěrou. Juventus však už od začátku jasně dominoval, v páté minutě Alessandro Del Piero poslal nádherný centr na Antonia Nocerina, ten však z bezprostřední blízkosti minul branku. O tři minuty později Pavel Nedvěd zkusil štěstí střelou zpoza pokutového území, jeho pokus však brankař Alexander Manninger snadno chytil. O malou chvíli později musel být opět v pozoru, ale Salihamidžič hlavičkou míč do brány usměrnit nedokázal. Do šance se pak dostali ještě Trezeguet a Nocerino, ale to hlavní přišlo až v minutě 32., kdy po zmatcích v obraně Sieny propadl míč až k Salihamidžičovi a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Před koncem druhé půle mohli zvýšit vedení ještě Trezeguet a Nicola Legrottaglie, oba však mířili vedle. Do kabin tak šel Juventus s jednobrankovým vedením.

Do druhé půle Juventus vstoupil trochu laxněji a hned toho mohl litovat. Massimo Maccarone poslal střelu zpoza vápna těsně nad. Siena jakoby se začala rozjíždět a Juventus pochopil že takhle by to dál nešlo, svou hru opět zaktivnil a v 59. minutě se mohl radovat z druhého gólu. Tiagovu přihrávku Trezeguet zkušeně poslal po zemi k tyči a vstřelil už svůj třináctý gól v sezoně. V 74. minutě se blýskl brakař Buffon po přímém kopy Lorii a jen korunoval jasnou výhru Juventusu 2:0.

Autor: Vít Nohejl / www.soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná výhra Juve, tip 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele