Nejlepší střelec Hamburku Zé Roberto musí na operaci

Fotbalisté Hamburku se budou muset do konce podzimní části sezony obejít bez svého nejlepšího střelce Zé Roberta. Brazilský záložník musí podle agentury AP na operaci s kotníkem.

Zé Roberto se na dva roky upsal Hamburku

Hamburk získal první posilu do nové sezóny. Jako volný hráč přichází z Bayernu Mnichov Zé Roberto, zkušený brazilský záložník podepsal smlouvu na dva roky s opcí na další sezónu. 34letý hráč navíc bude v budoucnu dělat Hamburku skauta ve své vlasti.

Zé Roberto míří do Hamburku

Novým působištěm brazilského fotbalisty Zé Roberta by se měl stát Hamburk, rival jeho posledního zaměstnavatele Bayernu Mnichov. Podle hráčových slov jsou jednání v pokročilé fázi.

Ze Roberto opustí Bayern. Nedostal dvouletou smlouvu

Ze Roberto po dvou letech opouští Bayern Mnichov. Brazilskému záložníkovi končí smlouva a chtěl podepsat novou na dva roky, klub mu ale nabídl prodloužení jen na rok. 34letý hráč se nejspíš vrátí do Brazílie.

Zé Roberto zvažuje nabídku Corinthians

Samé otazníky se vznášejí nad dalším působištěm bývalého brazilského reprezentanta Zé Roberta. Ten ještě na začátku kalendářního roku zamýšlel opustit Bayern Mnichov, následně ale své původní rozhodnutí změnil a odmítl roční kontrakt s tím, že hodlá zůstat déle. Odchod z Bavorska je ale stále ve hře...

Zé Roberto odmítl roční smlouvu. Za Bayern chce hrát déle

Bayern nabídl Zé Robertovi roční prodloužení smlouvy, která aktuálně platí do konce sezóny, Brazilec ale odmítl. Čtyřiatřicetiletý záložník požaduje delší kontrakt, podle svých slov je v životní formě.

Zé Roberto změnil názor, chce zůstat v Bayernu

Ještě před několika měsíci to vypadalo na jasnou záležitost, nyní je všechno jinak. Brazilský záložník Zé Roberto změnil názor a rád by i v sezoně 2009/2010 hájil barvy mnichovského Bayernu...

Zé Roberto chce být evangelickým pastorem

Brazilský fotbalista Zé Roberto se chce po skončení kariéry vydat na nezvyklou dráhu. Čtyřiatřicetiletý záložník Bayernu Mnichov se chce stát evangelickým pastorem.

Toni z Bayernu nespěchá, na odchod ale myslí Zé Roberto

Luca Toni dával jednu branku za druhou ve Florencii a podobně si počíná i v Bayernu Mnichov. Italský kanonýr má v bavorském klubu smlouvu do léta 2011 a rozhodně se nebude zlobit, když jí dodrží. Trochu jiné plány má jeho spoluhráč Zé Roberto, který zvažuje odchod do Ameriky...

Zé Roberto má jasný cíl, chce vyhrát Ligu mistrů

Bayern po nepovedené sezoně 2006/2007 vyhrál německou nejvyšší soutěž a tamní pohár a vrátil se tak na domácí vrchol. V novém soutěžním ročníku bude chtít velké ambice potvrdit i na evropské scéně a myslí na triumf v Lize mistrů. Ten je velkým lákadlem především pro Zé Roberta...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele