Messi je potřetí za sebou nejlepším hráčem španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi byl vyhlášen nejlepším hráčem minulé sezony španělské ligy. Pětadvacetiletá hvězda Barcelony v anketě Profesionální fotbalové ligy (LFP), ve které hlasují fotbalisté a trenéři, triumfovala potřetí za sebou.

Španělé brali remízu s Itálií a chválili Fábregase

Španělský trenér Vicente del Bosque byl spokojený se vstupem do mistrovství Evropy, přestože úřadující evropští a světoví šampioni v nedělním zápase skupiny C jen remizovali 1:1 s Itálií. Kouč také pochválil autora vyrovnávacího gólu Cesca Fábregase, který nastoupil na místě klasického útočníka.

Xabi Alonso: Španělsko je díky hráčům z Premier League lepší

Španělská reprezentace v posledních letech vládne světovému fotbalu a Xabi Alonso je toho názoru, že národnímu mužstvu výrazně pomáhají hráči se zkušenostmi z anglické Premier League. Podle záložníka Realu Madrid, jenž působil v Liverpoolu, je díky nim Španělsko silnější...

Real Madrid si po vyřazení stěžoval na neuznaný gól

Fotbalisté Realu Madrid si po vyřazení v semifinále Ligy mistrů od Barcelony stejně jako po prvním duelu na stadionu Santiaga Bernabeua stěžovali na rozhodčího. Nelíbilo se jim, že belgický sudí Frank De Bleeckere neuznal na začátku druhé půle za bezbrankového stavu gól Gonzala Higuaína...

Mourinho: Finále poháru a semifinále Ligy mistrů není úspěch

Osmifinálovou i čtvrtfinálovou stanicí Ligy mistrů Real Madrid prosvištěl jako rychlík zapadlou stanicí, ale až v souboji o finále projde "Bílý balet" opravdovou zkouškou, protože jej vyzve odvěký rival z Barcelony, který Realu ukázal záda v minulých dvou sezonách španělské ligy a navrch má i letos.

UEFA zmírnila Mourinhovi a Realu trest

UEFA zmírnila trenérovi Realu Madrid Josému Mourinhovi a španělskému klubu tresty za úmyslná vyloučení v Lize mistrů. Portugalský kouč zaplatí 30.000 eur místo původně udělené pokuty 40.000 eur za to, že navedl Sergia Ramose a Xabiho Alonsa, aby se nechali v závěru utkání s Ajaxem Amsterdam za rozhodnutého stavu 4:0 po druhé žluté kartě za zdržování úmyslně vyloučit.

Real, Mourinho, Alonso a Ramos dostali tresty za úmyslné karty

Trenér Realu Madrid José Mourinho dostal jednozápasový trest a pokutu 40 tisíc eur za úmyslné vyloučení Sergia Ramose a Xabiho Alonsa v Lize mistrů. Oba hráči dostali od disciplinární komise UEFA pokutu 20 tisíc eur, španělský klub musí zaplatit 120 tisíc eur.

UEFA bude řešit úmyslné červené karty hráčů Realu Madrid

Evropská fotbalová federace UEFA se bude podrobněji zabývat úterním zápasem Ligy mistrů, v kterém si fotbalisté Realu Madrid Xabi Alonso a Sergio Ramos nechali záměrně dát druhé žluté karty a tím pádem byli vyloučeni. UEFA zatím zkoumá zápis rozhodčího, poté může zahájit disciplinární řízení.

Messi na vítěze Zlatého míče favorizuje Xaviho či Iniestu

Střelec Barcelony Lionel Messi se po dnešním vyhlášení nominace na Zlatý míč pro rok 2010 za favorita nepovažuje. Poslední vítěz prestižní ankety by triumf přál jednomu ze svých klubových spoluhráčů. Největší šance podle něj mají záložníci Xavi a Andrés Iniesta.

Alonso: Výsledek El Clasica bude důležitý, ale ne rozhodující

Primera Division má o šlágr nadcházejícího kola postaráno dlouho dopředu. Tradiční El Clasico mezi Barcelonou a Realem Madrid se poprvé bude týkat také Xabiho Alonsa. Letní posila týmu z hlavního města považuje nedělní utkání v souboji o ligový titul za velice důležité, ale ne za rozhodující.

Alonso by rád napodobil loňský úspěch Barcelony

Záložník Realu Madrid Xabi Alonso si pro tuto sezonu klade velké cíle. Podle jeho slov by se měl Bílý balet pokusit vyhrát všechny soutěže, do kterých se zapojí. Alonso také tvrdí, že dalším kritériem by měla být převedená hra, jež by uspokojila náročné klubové fanoušky.

Alonso: Liverpoolu budu vždycky vděčný

Jen ty nejlepší vzpomínky bude mít Xabi Alonso na své působení v Liverpoolu. V rozhovoru pro list AS prozradil, že anglickému klubu bude vždycky vděčný za to, co se na Anfield Road naučil.

Nahradit Alonsa bude složité, míní Reina

Liverpool si od nové sezony musí zvykat na život bez Xabiho Alonsa, který v posledních letech pevně zakotvil do základní sestavy Reds. Podle mnohých se jedná o velice citelné oslabení týmu. Také gólman José Reina přiznal, že nebude jednoduché jeho roli v mužstvu nahradit.

O odchodu jsem byl rozhodnut již dříve, přiznal Alonso

Xabi Alonso včera prošel v Madridu zdravotní prohlídkou a zkompletoval svůj přestup z Liverpoolu do místního Realu. Nyní se 27letý záložník těší na novou kapitolu ve své kariéře a přiznal, že odejít z Reds za novou výzvou zamýšlel již delší dobu...

Real se dohodl s Liverpoolem na přestupu Xabiho Alonsa

Xabi Alonso se s největší pravděpodobností stane další velkou posilou Realu Madrid. Bílý balet se již dohodl na přestupové částce s Liverpoolem, který by podle anglických médií měl vyinkasovat sumu kolem 30 milionů liber. Dohodu oznámily oficiální stránky Reds...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele