Na odchod vůbec nemyslím, reaguje Sneijder na spekulace

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson se podle informací listu De Telegraaf rozhodl po sezoně posílit záložní řadu a z Interu Milán získat Wesleyho Sneijdera. Nizozemského záložníka zájem Red Devils potěšil, stěhování na Old Trafford ale v plánu nemá...

Messi si podle Mourinha Zlatý míč nezaslouží

Argentinec Lionel Messi z Barcelony si podle Josého Mourinha Zlatý míč nezaslouží. Trenér Realu Madrid je přesvědčen, že cenu pro nejlepšího hráče světa měl získat jeden z trojice Xavi, Diego Milito nebo Wesley Sneijder.

Magazín World Soccer vyhlásil Fotbalistou roku Xaviho

Nejlepším fotbalistou roku 2010 je podle prestižního magazínu World Soccer záložník Barcelony Xavi Hernández. Týmem roku bylo zvoleno Španělsko, které letos vybojovalo titul mistrů světa. Trenérem roku se stal José Mourinho a nejlepším mladým hráčem Němec Thomas Müller z Bayernu Mnichov.

Sneijder trpí anémií a je unavený, proto v poločase omdlel

Záložník Wesley Sneijder z Interu Milán trpí anémií. Právě chudokrevností a celkovou únavou vysvětlil šestadvacetiletý nizozemský reprezentant své omdlení v šatně o přestávce sobotního utkání italské ligy s Brescií (1:1). Z preventivních důvodů dostal volno a vynechá dnešní zápas s Lecce, v nedělním derby proti AC Milán by však měl hrát.

Benitez: Dnes večer nás postřílela zranění

Hodně nepovedený týden za sebou má Inter Milán. Nerazzurri v úterý prohráli v Lize mistrů na půdě Tottenhamu a včera doma jenom remizovali s Brescií v zápase, jehož špatný výsledek pro svěřence Rafaela Beniteze ještě podtrhává několik zranění...

Sneijder: Musíme se naladit na vítěznou mentalitu z minulé sezony

Nizozemský záložník Wesley Sneijder tvrdí, že příčiny včerejší porážky Interu Milán na půdě Tottenhamu tkví jak ve fyzické, tak i psychické kondici. Inter prý zatím nemá vítěznou mentalitu, kterou se chlubil v minulé sezoně. Středopolař ale věří, že tým cestu k vítězné šňůře opět brzy najde.

Sneijder prodloužil smlouvu, v Interu zůstane do roku 2015

Nizozemský záložník Wesley Sneijder prodloužil smlouvu v Interu Milán až do roku 2015. Podle italských médií by si měl šestadvacetiletý hráč za rok vydělat pět milionů eur.

Sneijdera mrzelo, že nezískal rekordní čtvrtou trofej

Nizozemský reprezentant Wesley Sneijder se mohl stát prvním Evropanem v historii, který by v jednom roce vyhrál ligovou soutěž, domácí pohár, Ligu mistrů a světový šampionát. Nakonec však životní sezonu čtvrtou trofejí nevyšperkoval.

Za Sneijdera jsem nabídku nepodal, prohlásil Ferguson

Wesley Sneijder v uplynulé sezóně s Interem vyhrál vše, co se dalo, a výborně si vede i na světovém šampionátu. Předvedené výkony nizozemského záložníka dostaly až do hledáčku Manchesteru United, jeho manažer Alex Ferguson ale popřel, že by na hráče podal nabídku...

Sneijderovi pomáhají modlitby

Ze dobrou formou Wesleyho Sneijdera, která pomohla nizozemským fotbalistům až do finále mistrovství světa v Jihoafrické republice, prý můžou i pravidelné telefonické modlitby s přítelkyní.

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Nizozemec Sneijder kritizoval Maradonu a Dungu

Nizozemec Wesley Sneijder se pustil do kritiky trenéra argentinské reprezentace Diega Maradony a nedávno odvolaného kouče Brazílie Carlose Dungy. Podle záložníka Interu Milán je to "párek idiotů".

Sneijder: Jsem v životní formě a chci čtvrtý letošní titul

Letos již slavil s Interem Milán triumf v italské lize i v italském poháru a také vyhrál Ligu mistrů. Nyní chce nizozemský fotbalista Wesley Sneijder čtvrtou trofej - pohár pro vítěze mistrovství světa. Pomoci by mu v tom měla i životní forma, kterou zatím přispěl k postupu do semifinále.

V nizozemském týmu už zase klíčí nevraživost

Nizozemci zatím procházejí MS bez větších problémů, přesto v jejich týmu už zase klíčí nevraživost, která "oranjes" v minulosti několikrát připravila o úspěch. Zostřené vztahy mezi dvěma hvězdami Robinem van Persiem a Wesleym Sneijderem musel řešit pohovory trenér Bert van Marwijk.

Malý velký muž Sneijder je režisérem oranžové mašinérie

S pouhými 170 centimetry patří Nizozemec Wesley Sneijder k nejmenším fotbalistům, na hřišti je ale většinou nepřehlédnutelný. Šestadvacetiletý záložník Interu Milán totiž řídí hru, posílá přesné přihrávky a střílí krásné góly. V letošní sezoně pomohl "modročerným" k zisku domácího titulu, triumfu v Italském poháru i v Lize mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele