Galásek v Ostravě čeká, jestli si na něj někdo vzpomene

Příští dny mají dát odpověď na to, v jakém klubu stráví Tomáš Galásek další sezonu. Pětatřicetiletý záložník, který po letošním mistrovství Evropy ukončil reprezentační kariéru, ode dneška trénuje v Ostravě, ale o přestupu do Baníku ještě s nikým nejednal.

30.07.2008 Aktuality 176 komentářů
Zaujalo nás

Galásek začne trénovat s Ostravou, ale má také nabídky z ciziny

Pětatřicetiletý fotbalový reprezentant Tomáš Galásek od středy začne trénovat v Ostravě, ale k návratu do Baníku má ještě daleko. Defenzivní středopolař po odchodu z Norimberku zvažuje nabídky z jiných zahraničních klubů.

V jedenáctce "hlupáků" na Euru je Čech, mezi hvězdami Galásek

Brankář Petr Čech je zvyklý sbírat nejrůznější ocenění a často figuruje v elitních výběrech, ale po jeho kiksu z nedělního zápasu proti Turecku jej televizní stanice Eurosport zařadila po skončení základních skupin na evropském šampionátu do jedenáctky "hlupáků".

Neúspěch s Tureckem by ukončil významnou éru

Konec jedné významné etapy v dějinách českého fotbalu by přinesla porážka s Tureckem, která by znamenala vyřazení z mistrovství Evropy. Konec reprezentační kariéry s posledním zápasem na šampionátu totiž ohlásili nejúspěšnější střelec historie Jan Koller, bývalý kapitán Tomáš Galásek a především od týmu odejde trenér Karel Brückner.

Galásek tvrdí, že evropští soupeři českému týmu sedí více

Čeští fotbalisté sklízejí v posledních letech úspěchy vesměs na evropských akcích, zatímco při měření sil se soupeři z Afriky a jiných světadílů mívají potíže. Podle českého záložníka Tomáše Galáska je to i proto, že evropští soupeři jsou lépe k přečtení.

S reprezentací se rozloučí také Galásek

V tuzemských kuloárech se čile spekuluje o nástupci Karla Brücknera a ať už se jím stane kdokoliv, bude muset nahradit několik starších hráčů. Po evropském šampionátu pověsí reprezentační kopačky na hřebík Jan Koller a ke stejnému kroku se odhodlal také jeho spoluhráč z Norimberku Tomáš Galásek...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele