Přeji si se Schalke vyhrát titul, nechal se slyšet Raúl

Pomalu, ale jistě se v německé bundeslize zabydluje bývalý španělský reprezentant Raúl. Třiatřicetiletý útočník věří, že vylepší svou střeleckou statistiku a dopomůže svému Schalke k pátému místu, v některé z příštích sezón by pak rád do Gelsenkirchenu vrátil po více než půlstoletí titul...

Je naším nejdůležitějším hráčem, prohlásil Magath o Raúlovi

Zimní přestávka nepřichází zrovna vhod pro Schalke, loňský vicemistr německé bundesligy se totiž v posledních týdnech dostal do formy a tu potvrdil i včerejší výhrou nad 1. FC Köln. Tři body zařídil hattrickem Raúl, kterému po zápase vysekl poklonu trenér Königsblauen Felix Magath...

Raúl: Prostě nedáváme dost branek

Raúl v létě z vlastní iniciativy opustil Real Madrid a odešel hledat novou výzvu do Schalke, kde si začátek svého angažmá jistě představoval úplně jinak. Klub z Gelsenkirchenu loni bojoval o bundesligový titul, letos mu patří předposlední příčka a do očí bije i to, že stále čeká na první domácí ligovou výhru sezony...

Raúl dal 70. gól v pohárech a vévodí historické tabulce kanonýrů

Španělský útočník Raúl ve službách Schalke 04 dal svůj 70. gól v pohárových zápasech, čímž se dostal do čela historické tabulky střelců. Třiatřicetiletý kanonýr skóroval hned dvakrát v utkání Ligy mistrů proti Hapoelu Tel Aviv a překonal německou legendu Gerda Müllera.

Zůstanu až do zisku titulu, je přesvědčen Magath

Úvod nové sezóny Schalke dosud příliš nevychází a loni oslavovaný Felix Magath čeli kritice zejména kvůli tomu, že v létě nenechal v týmu kámen na kámeni. Zkušený kouč ale zůstává v klidu a také zastává se prominentní posily Raúla, který prozatím zůstává hodně za očekáváními...

Důležitá výhra, shodli se Raúl a Huntelaar

Po více než pěti měsících konečně potěšili hráči Schalke své fanoušky na domácí půdě výhrou, která jim v tomto případě dává slušné vyhlídky na postup do osmifinále Ligy mistrů. Německý klub včera porazil 2:0 lisabonskou Benfiku a oddechli si i Raúl a Klaas-Jan Huntelaar...

Kanonýr Raúl slibuje fanouškům Schalke zlepšení

Schalke se v úvodu sezony trápí a po porážkách ve třech úvodních kolech bundesligy vyšlo bodově naprázdno i v úvodním utkání Ligy mistrů. Španělský útočník Raúl, který byl největší letní posilou, slíbil fanouškům zlepšení. Spolu s kolegou z útoku Klaasem-Janem Huntelaarem už prý brzy protrhnou střelecké trápení a stanou se obávaným duem.

Huntelaar: S Raúlem vytvoříme skvělý útok

Klaas-Jan Huntelaar se nemůže dočkat spolupráce s Raúlem. Oba útočníci během léta posílili Schalke a znovu se sešli v jednom klubu, před nedávnem spolu působili v Realu Madrid. Huntelaar věří, že v Německu dokáží velké věci.

Van Nistelrooy a Raúl. Z velkých kamarádů budou v sobotu soupeři

V letech 2007 a 2008 byli významnými pilíři triumfů Realu Madrid v Primera Division, v sobotu ale bude stát každý na opačné straně barikády. Velcí kamarádi Ruud van Nistelrooy a Raúl se proti sobě střetnou hned v úvodním kole nového ročníku bundesligy.

Hráči Schalke se nad příchodem Raúla rozplývají

Fotbalisté Schalke se rozplývají nad novou posilou Raúlem Gonzálezem. Bývalý dlouholetý kapitán Realu Madrid v sobotu odehrál první přípravný zápas v dresu německého klubu a pod výhru 2:1 nad Hamburkem se podepsal přihrávkou na jeden gól.

Bývalý kapitán Realu Raúl se upsal německému Schalke

Bývalý kapitán Realu Madrid Raúl González bude hrát za Schalke. Třiatřicetiletý útočník se s německým klubem podle agentury SID dohodl na dvouleté smlouvě a dnes odpoledne ho čeká první trénink v novém klubu.

Real Madrid se rozloučil se svým kapitánem Raúlem

Dlouholetý kapitán Realu Madrid Raúl González po 17 letech opouští královský celek. Real to potvrdil na dnešní tiskové konferenci. Raúl by měl podle španělského tisku v nejbližších hodinách podepsat smlouvu s německým Schalke 04, možný je ale i jeho odchod do Anglie, kde o něj dlouho usiloval Tottenham.

Real potvrdil odchod Raúla. Schalke se na něj třese

Real Madrid potvrdil, že z klubu odejde legendární útočník Raúl Gonzáles. Zatím není zcela jasné, kam povedou další kroky nejlepšího střelce historie Bílého baletu, velký zájem ale o Raúla jeví Schalke.

Raúl je prý již domluvený se Schalke

Útočník Raúl je podle španělského deníku Marca už domluvený na dvouleté smlouvě s německým Schalke 04. Dohodu s vestfálským fotbalovým klubem má oznámit v pondělí a po šestnácti letech strávených v Realu Madrid tak opustit španělskou ligu.

Schalke potvrdilo zájem o španělského střelce Raúla

Trenér Schalke Felix Magath potvrdil, že jeho tým má zájem o útočníka Realu Madrid Raúla. Dlouholetá opora "Bílého baletu" se ale prý zatím nerozhodla, zda do Německa zamíří, protože má nabídku z anglického Blackburnu, americké MLS, ale i z Itálie a Kataru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele