Máme, co jsme si zasloužili, přiznal kapitán Jones

Výprava naplněna velkými individualitami a velkým očekáváním skončila krachem. Anglická jednadvacítka vedená Stuartem Pearcem nedokázala v základní skupině vyhrát ani jeden zápas a po infarktové prohře 1:2 s Českou republikou odjíždí z Eura se sklopenými hlavami. Kapitán celku Phil Jones se na smůlu vymlouvat nechce, mrzí ho nevyužitý potencionál týmu.

Manchester United dojednal příchod mladíka Jonese

Phil Jones bude s definitivní platností od nové sezóny hrát za Manchester United. Úřadující angličtí mistři dnes smetli ze stolu komplikace, které poslední dny provázely jejich dohodu s Blackburnem Rovers, a na pět let si zajistili služby nadějného devatenáctiletého obránce...

Obránce anglické jednadvacítky Jones jde do Manchesteru United

Do Manchesteru United má namířeno obránce Phil Jones z Blackburnu, který by měl za devatenáctiletého fotbalistu získat odstupné 17 milionů liber (461 milionů korun). Jones podle BBC už prošel na Old Trafford lékařskou prohlídkou.

Deník Bild zařadil Václava Kadlece mezi nejlepší juniory světa

Útočník Sparty Václav Kadlec byl zařazen německým deníkem Bild mezi deset nejlepších hráčů světa do osmnácti let. Dostal se tak mimo jiné do elitní společnosti brazilského supertalentu Neymara.

Světové talenty: Phil Jones

Na scénu Premier League vstoupil mladíček Phil Jones ve velkém stylu. Hned v prvním zápase dokázal vymazat borce z Chelsea a poprvé tak na sebe výrazně upozornit. Možná už letos bude hrát v Blackburnu důležitou roli, a tak určitě neuškodí, když si jej představíme o něco blíže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele